یادداشت؛ علیرضا کیهان پور:

این کاهش آمار ۳۰ درصدی موجب خوشحالی ، دلگرمی و رفع دل آشوبی ها ست...!

محافظت از جان انسان‌ها و نجات آنان در پیچ و خم حوادث و مخاطرات طبیعی و غیرطبیعی ، سعادت و خدمتی بسیار والاست که موجب رضای خدا و خشنودی بندگان خداست.
کد خبر  9566
note

فاخته- در سال ۱۴۰۲ با پیگیری مسوولان ذیربط و با پیشنهاد طرحی به هیات دولت با عنوان ساماندهی سواحل شمال کشور، خرید لوازم و تجهیزات مورد نیاز و تامین بودجه پرداخت به موقع حقوق و دستمزد شجاعان و عزیزان نجات غریق به تعداد ۱۴۰۰ نفر در سواحل مازندران، ۶۰۰ نفر در گیلان و یکصد نفر در گلستان، تعیین سواحل مشخص شده و ایمن شنا، ارتقای فرهنگ سازی، تبلیغات و اطلاع رسانی مناسب رسانه ای با کیفیت نسبت به گذشته،  همکاری و توجه خاص مردم به ویژه خانواده های مسوولیت پذیر با تمامی عوامل حضور قانونی و استقرار شبانه روزی آنان بر حسب وظایف به منظور حفاظت و  حراست مردم ؛ "خوشبختانه و باکمال افتخار و مباهات در تابستان سال جاری و تا تاریخ ۲۳ مرداد ماه تعداد غرق شدگان در "دریای خزر" به نسبت مشابه سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۰ درصد کاهش" یافته است.
 "مهدی حیدری" رئیس فدراسیون غریق نجات و غواصی کشور در این رابطه می گوید: کسب مقام سوم این فدراسیون در بین فدراسیون های ورزشی کشور به دلیل آمار خوب عملکرد، آموزش، فرهنگ سازی و افزایش تعداد ناجیان غریق شجاع و بومی سواحل شمال، نجات دادن شناگران  و تخصیص بودجه های مناسب جاری و سرمایه ای و همگرایی و همکاری تمامی عوامل ذیربط در این راستا بوده است.
"نگارنده و پایگاه اطلاع رسانی فاخته نیوز با شُکرگذاری مضاعف به درگاه خداوند" و تشکر و قدردانی از یکایک پرسنل و به ویژه ناجیان غریق دست از جان شُسته  در پوشش "فدراسیون نجات غریق و غواصی" از "کاهش ۳۰ درصدی آمار افراد غرق شده" به نسبت مشابه سال گذشته ابراز مسرت و شادمانی و سرور نموده و با دعا و نیایش به درگاه خداوند متعال آرزو دارد که که اين آمارها هر روز بیشتر از گذشته روند کاهشی داشته و همه دوستداران شنا در دریا و در فصل تابستان با صحت و تندرستی روز افزون در پایان  یافتن زمان  "تفریحات سالم دریایی" آب های شمال و سواحل آن به کانون گرم خانواده و بستگان خویش با شعف و ترمیم ارتقای کمّی و کیفی روحیه و استراحت و آرامش جسم و روح و روان بازگشته و خاطرات خوشی را رقم زنند.  
«به یاد داشته باشیم در برخی امور،  کاهش بعضی  آمارها در کشور و در این راستا یعنی آمار با شیب متمایل به پایین به نسبت گذشته ها و کم شدن تعداد فوت شدگان حوادث فوق نه تنها موجب امید به نجات به موقع افراد گرفتار در امواج خروشان دریاست بلکه " حال دل همه ما را خوش می کند که پایان شادی بخش آن، آغاز امید بیشتر و طلوع فردایی  بهتر از دیروز را به امید خداوند " برای آحاد جامعه رقم خواهد زد.»

علیرضا کیهان پور

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.