یادداشت؛ علیرضا کیهان پور:

تسویه "بدهی ۱۳۲ هزار میلیارد تومان" سنوات قبل بخش کشاورزی فقط یک "تیتر" ساده رسانه ای نیست...!

در خبرهای هفته بسیار سرد اکثر استان های کشور که تعطیلی های گسترده به بهانه کمبود انرژی و سوخت را سبب شده است دو خبر در بخش کشاورزی بُولد شده است که نیاز به توضیح بیشتری دارد.
کد خبر  13117
note

فاخته- نخست تسویه بدهی سنوات گذشته این بخش که به دولت قبلی نسبت داده اند به میزان ۱۳۲ همت که بدون هیچ گونه توضیح بیشتری فقط بر ابهامات افزون بر گذشته اضافه نموده است.

 خبر دوم آن که کلیه اقلام کالاهای اساسی موردنیاز بازار برای مصرف کنندگان شهری و روستایی، تدارک، تهیه و تأمین شده است و هیچ گونه مشکل و کمبودی در این زمینه وجود ندارد. 

بحث بدهی ۱۳۲ همت سنوات قبل این بخش در قامت وزارتخانه ذیربط فقط یک تیتر ساده رسانه ای نیست و نیاز به رفع ابهام و درج جزئیات و چگونگی رسوب و تلنبار شدن آن دارد که یعنی چی؟.

 باور کنید و باور داریم این نخستین بار است که چنین خبری منتشر و ظاهرا به سادگی و بدون جزئیات پیرامون آن و البته فقط به تیتر آن شاید بنابر ملاحظاتی بسنده شده است.

از طرفی تدارک، تامین و تهیهٔ  اقلام کالاهای اساسی و مصرفی مورد نیاز مردم در بازار سرد و یخبندانی شب عید نوروز ۱۴۰۴ و سفره روزه داران به میزان کافی و در دسترس و بدون کمبود خاص ، دست کمی از خبر بولد و تیتر شده نخست نداشته و ندارد و راستی آزمایی این دو خبر تاکنون، هیچ گونه ابهامی را برطرف ننموده است یا حداقل نگارنده در جریان کار نیست و شاید همگان می دانند.

در میادین تره بار "شهرداری ها و فروشگاه های زنجیره ای و برخی روستا بازارهای کلانشهر ها" که ویترین عرصه عرضه و تقاضاست ، کیفیت پروتئین دامی و گیاهی و کمیت قیمت ها در تناقض آشکار با ادعا های فوق است که صرفاً  به نظر گفتار درماني است که وقت را خریداری و این ایام نیز باری به هرجهت بگذرد تا ببینیم بعدا چکار کنیم؟ و این روش با هیچ مرام و مسلکی خوانش نداشته و ندارد.

سازمان مرکزی تعاونی روستائی، اتحادیه ها و تشکیلات ذیل آن ها به چاه ویل تبدیل گشته و عنان کار از دست آنان رها و به عنوان نمونه؛ افسار گسیختگی قیمت های سیب زمینی های وارداتی بی کیفیت و قابل مشاهده اظهر الشمس است که نیازی به واگویه تکراری ندارد.

 برخی از مسوولین فعلی و تصمیم گیر بخش تنظیم بازار مصرف کالاهای اساسی  به نظر از جنس اکثریت مردم جامعه نیستند که اگر بودند زحمت کشیده و بازدید میدانی از مراکز عرضه اقلام اساسی و حداقل های خرید مردم را با بررسي  کیفیت  و کمیت (قیمت و موجودی کافی و عدم صف کشیدن) با شعارهای تبلیغاتی خود در عمل مقایسه می کردند و آیا خود شمایان از همین گوشت قرمز و سفید، تخم مرغ، انواع لبنیات ، میوه، تره بار، صیفی جات و ...بی کیفیت و ایستادن در صف های طولانی و عدم رعایت کرامت انسانی پیرمردان، پیرزنان، سالمندان، بیماران و...صف کشیده در این سرمای جانسوز و استخوان سوز اسفندماه خریداری و تجربه میدانی و شاهد داشته اید؟ که جایتان بسیار خالی است و از دور دستی بر آتش دارید و بس!. 
وقتی بر اساس اتخاذ سیاست های غلط و اشتباه سیب زمینی را کیلویی ۱۵ هزار تومان صادر و سپس و به ناچار همان سیب زمینی را حداقل به قیمت ۳۰ هزارتومان از ترکیه و پاکستان وارد کرده و سیب زمینی تولید داخل روی دست کشاورز به اصطلاح باد کرده و توجیه فروش منصفانه ندارد آش همین است و کاسه همان کاسه!.
  زمانی که گوشت های گوساله و گوسفند گرم و منجمد وارداتی با کیفیت نازل و مخلوط اجباری و در صف های طولانی با قیمت های افزایشی بسته بندی برخی مراکز عرضه خاص را با هزاران منت عرضه می کنید آیا جایی برای جبران مافات هست که البته بعید است./ ۵۹۵

علیرضا کیهان پور

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.