فاخته- سازمان بین المللی و غیر انتفاعی «اوشیانا» پس از آزمایش برروی بیش از ۲۸۰ ظرف ماهی در ۱۵۰ رستوران در بروکسل و نهاد های اروپایی گزارش داده است که بیش از 95 درصد مثلاً ماهی تُنی که در رستوران ها سرو می شود به هیچ وجه ماهی تُن نیستند.
به همین ترتیب ، سیزده درصد آن چه به عنوان ماهی “سوف” به فروش می رسد، نوعی ماهی صادراتی ویتنام است که به شدت آلوده بوده و ایجاد سرطان می کند… و یازده درصد دیگر ماهی های دیگر در واقع ماهی های ارزان و آلوده ؛ اغلب در نقاط دور شرق آسیا هستند.
"لاس گوستاوسون" مدیر مؤسسه “اوشیانا” می گوید:
“این لزوما رستوران ها نیستند که تقلب می کنند بلکه عمده فروشان ماهی و واردکنندگان آن هستند که برروی محموله های ماهی مُهر تقلبی می زنند.
لذا مصرف کننده باید آگاه شود و فریب این تقلب ها را محدود نماید، اما به نظر نمی رسد کسی کارش را درست و خوب انجام دهد.”
تقلب در پخت و پَزِ انواع ماهی حتی در سی و هشت درصد غذای ماهی رستوران های پارلمان و کمیسیون اروپا هم دیده شده است.
در گرماگرم هشدارهایی که در مورد غیرقابل اعتماد بودن گوشت گاو و مرغ در اروپا داده می شود، متاسفانه به نظر می رسد مصرف کننده باید گوشت انواع ماهی را هم به آن اضافه کند!./ ۵۹۰
علیرضا کیهان پور
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.