یادداشت؛ علیرضا کیهان پور:

به نظر نمی رسد در "طبخ انواع ماهی" در رستوران ها ، کسی کار خودش را " درست و خوب" انجام دهد...!

آیا مطمئن هستیدکه آن غذای ماهی که در رستوران ها به شما داده می شود همانی است که سفارش داده اید؟.
کد خبر  13066
note

 فاخته- سازمان بین المللی و غیر انتفاعی «اوشیانا» پس از آزمایش برروی بیش از ۲۸۰ ظرف ماهی در ۱۵۰  رستوران در بروکسل و نهاد های اروپایی گزارش داده است که بیش از 95 درصد مثلاً ماهی تُنی که در رستوران ها سرو می شود به هیچ وجه ماهی تُن نیستند.

به همین ترتیب ،  سیزده درصد آن چه به عنوان ماهی “سوف” به فروش می رسد، نوعی ماهی صادراتی ویتنام است که به شدت آلوده بوده و ایجاد سرطان می کند… و یازده درصد دیگر ماهی های دیگر در واقع ماهی های ارزان و آلوده ؛ اغلب در نقاط دور شرق آسیا هستند.

"لاس گوستاوسون" مدیر مؤسسه “اوشیانا” می گوید:
 “این لزوما رستوران ها نیستند که تقلب می کنند بلکه عمده فروشان ماهی و واردکنندگان آن هستند که برروی محموله های ماهی مُهر تقلبی می زنند.

لذا مصرف کننده باید آگاه شود و فریب این تقلب ها را محدود نماید، اما به نظر نمی رسد کسی کارش را درست و خوب انجام دهد.”

تقلب در پخت و پَزِ انواع ماهی حتی در سی و هشت درصد غذای ماهی رستوران های پارلمان و کمیسیون اروپا هم دیده شده است.

 گزارش هایی مشابه حاکی از تقلب در نوع ماهی در کشورهای ایتالیا، اسپانیا، ایرلند، بریتانیا و فرانسه است.

در گرماگرم هشدارهایی که در مورد غیرقابل اعتماد بودن گوشت گاو و مرغ در اروپا داده می شود، متاسفانه به نظر می رسد مصرف کننده باید گوشت انواع ماهی را هم به آن اضافه کند!./ ۵۹۰

         علیرضا کیهان پور

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.