یادداشت؛ علیرضا کیهان پور:

از گرمای ۶۵ درجه سانتی گراد هوا تا نسیم خنک ۱۲ درجه آبان ماه در نجف اشرف

بیش از پنج ماه از سفر تقدیری شگرف و رویاگونه و صرفا سه روزه ام به عتبات عالیات در کشور عراق گذشت.
کد خبر  12415
note

فاخته- تقدیری که موجب شد از ماه رجب آغاز و تاکنون یعنی ربیع الثانی به اذن خداوند منان در جوار معصومین علیه السلام در نجف اشرف، کربلای معلی، کاظمین و سامرا و پس از ۲۲ سال از نخستین تشرف ام به خوبی و ختم به خیر و آرامش و آسایش پیوند خورد.

سعادت آن داشتم که ماه های "محرم و صفر" را در پناه صحن و سرای پاک و نورانی آقا امام حسین علیه السلام، حضرت ابوالفضل العباس صلوات الله علیه ، ۷۲ تن شهدای جاوید نام واقعه جانسوز تاسوعا و عاشورا ، حبیب بن مظاهر و... رفت و آمد و سلام، تحیات ، تعزیت و رخصت اقامت از آقا امیرالمومنین حضرت علی بن ابوطالب ، امام علی علیه السلام در خاک پاک و مقدس نجف اشرف به سر برده و با نیایش های حاصل از باران اشک و شکوفه های امید دعاگوی همه حاجتمندان باشم و به دلیل این سعادت و توفیق زیارت ها در مقابل آستان مهرورزی خداوند یگانه  متعال سر بر سجده شکرش نهم و ذکر صلوات و الحمدالله هر لحظه بر روح و روان و زبانم جاری و ساری گردد.
در فرودگاه نجف در خرداد ماه امسال در گرمای ۴۸ درجه سانتی گراد هوا از فرودگاه  نخست راهی زیارت آستان و صحن و سرای مقدس و نورانی حضرت حیدر کرار، فاتح خیبر و امام نخست و عزیز شیعیان عالم شده و شکرانه نعمت حضور را به جای آورده و اجازه و رخصت رحل اقامت را طلب نمودم.
در تیرماه ضمن بازدیدی رسانه ای و تخصصی بخش کشاورزی عراق در استان بابِل در ظهر هنگامی ۶۵ درجه سانتی گراد با رطوبت و شرجی بالای ۹۰ درصد هوا در آفتاب و ۶۰ درجه در سایه را در فاصله حدود ۱۰۰ کیلومتری نجف زمینی طی کرده و بر عهد و پیمان خویش از درگاه خداوند هستی بخش به هبوط کویر عطشناک خود و تشنه باران رحمت اش در سایه سار وحود مقدس امیرمومنان حضرت علی علیه السلام درخواست مدد و یاری نمودم.

اینک در هفتم آبان ۱۴۰۳ و در کنار آب فرات، نسیم ۱۲ درجه خنکای هوا را احساس میکنم و گویی که این مدت به سان رویایی صادقانه و در یک لحظه گذشت.


«می گویند چرا هر جای جهان و عالم هستی که پای می نهی آسمان آبی همین رنگ است، زیرا همه ما زیر سایه حضرت علی علیه السلام هستیم ‌و سایه آن امام همام بر سر همه ماست که مانند چتر نجات و برکت و رحمت سایه مهر و عطوفت گسترانیده است.
می گویند هر دانه گندم و برنجی که بر سر سفره ماست از کیسه برکت و تقسیم روزی همه ما است که به اذن خداوند هوالرزاق از نجف اشرف حواله می شود که نعمت و ازدیاد آن از سوی حیدر کرار است و چه تبرکی و چه سعادتی که همه ما شیعیان روزی خور و دانه چین این سفره پاک الهی و با نعمت و برکت افزون هستیم.»/۵۲۵
ادامه دارد....


            علیرضا کیهان پور

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.