فاخته-سازمان شیلات ایران به عنوان یکی از بخش های حاکمیتی و صد در صد تخصصی تامین بخشی از تهیه و تولید پروتیین سالم تغذیه ای و با دارا بودن بیش از هزاران نفر کارشناس و متخصص و نیز بهره برداران صیاد و پرورش دهندگان انواع آبزیان مورد هجمه برخی اصحاب رسانه ای محدود اما جویای نام برای مطرح شدن و خروج از گمنامی قرار گرفته است .
محصولی که به طلای سبز، اَبَرغذا از طرف ناسا معروف است و بیش از ۵۰ خواص غذایی، درمانی، دارویی ، مراقبتی، پیشگیری و مکمل تغذیه و تقویتی همه آحاد جامعه در جهان و ایران را به خود اختصاص داده است و در زمان آغاز کار تحقیقاتی توسط یکی از مراکز پژوهشی دانشگاهی در صفا دشت ورامین بهانه ای برای افترا و نیز تحمیل خواسته یا ناخواسته به یک گام بلند برای تحقق این مهم یعنی کِشت و پرورش انبوه جلبک خوراکی هجمه می برند ناخواسته در این شرایط آب به آسیاب دشمن می ریزند و در این سوی چراغ حقایق و واقعیت هایی وجود دارد که تکلیف است دفاع به عمل آید.
جلبک نباید به بهانه گوشت قرمز گران است پس مصرف آن توصیه می شود ابزاری برای هجمه شخصی تلقی گردد و همه ما را در یک نشر اکاذیب بی پایه دچار تشویش نماید.
در پایان تکذیبه روابط عمومی سازمان شیلات ایران را به پیوست لینک نموده و این نهاد حاکمیتی با تحلیل و تبیین تخصصی و کارشناسی ضمن تکذیب این هجمه ها بهتر می تواند ادای دین رسانه ای تخصصی را به منصه حضور و ظهور برساند که یک اقدام سریع ، به موقع و با کیفیت محسوب می شود که عکس العمل و تکذیبیه این سوی چراغ اطلاع رسانی است که وزارتخانه مربوطه نیز باید از این پروسه پاسخگویی حمایت نماید./522
علیرضا کیهان پور
مدير مسئول محترم روزنامه چارسوق
مديرمسئول محترم پايگاه خبري اتاق اقتصاد
باسلام و احترام؛
بازگشت به انتشار مطلبی با عنوان " رییس سازمان شیلات گفت: گوشت گران است؛ جلبک بخورید " در آن روزنامه در تاریخ 30 مهرماه سال جاری، روابط عمومی این سازمان تکذیبیه مطلب فوق را به شرح ذیل ارسال نموده و مورد انتظاراست برابر با قانون مطبوعات در همان صفحه جهت جلوگیری از نشر اکاذیب و به منظور تنویرافکار عمومی منتشر شود :
به استحضار می رساند مطلب فوق در ارتباط با سخنرانی معاون محترم وزیر و رییس سازمان شیلات ایران در مراسم افتتاح شبکه ملی فناوری و نوآوری جلبک کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت منتشر شده که ایشان با تاکید بر نقش سازمان شیلات ایران در تامین غذا و امنیت غذایی و تاکید بر مصرف آبزیان بعنوان پروتئین سالم، اقدامات فناورانه و نوآورانه همچون تولید و پرورش جلبک را اقدامی مثبت و موثر در راستای توسعه صنعت شیلات برشمرد و به تولید فراورده های بهداشتی و دارویی و غذایی از این نوع آبزی اشاره نمود و هیچ گونه اشاره ای مبنی بر مصرف جلبک بعنوان جایگزین گوشت نداشتند. با توجه به این که کل مراسم از ابتدا تا انتها ضبط و مستندسازی شده است روابط عمومی این سازمان ضمن تکذیب مطلب منتشره، از آن رسانه محترم تقاضا می کند که با نشر اکاذیب و تزریق افکار منفی، منجر به ایجاد یاس و ناامیدی در مردم و همراهی با دشمنان این مرز و بوم نشوند. این سازمان حق قانونی برای پیگیری و شکایت از رسانه هایی که به نشر و بازنشر این خبر کذب نموده اند را برای خود محفوظ دانسته و در صورت لزوم اقدام خواهد نمود.
روابط عمومی سازمان شیلات ایران
یکم آبان ماه 1403
https://eitaa.com/shilatiran
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.