فاخته- گاهی کمبود و گرانی گوشت قرمز هم پدیده بدی هم نیست و بیماری های قلبی و عروقی و به ویژه نقرس(گُوُت) به دلیل وجود هسته پورین و منشای اسید اوریک در خون انسان و موجود در بافت گوشت قرمز که در صورت مصرف بالا به ویژه در بیماران کلیوی ، گریبانگیر سلامتی انسان می شود و گرایش اجباری به مصرف گوشت سفید با قیمت مناسب به ویژه مرغ ضامن سلامتی و تا زمان تعادل عرضه گوشت قرمز به هر دلیلی و سبقت گرفتن چند برابری قیمت گوشت قرمز به نسبت قیمت مرغ تا زمان ثبات بازار که البته بعید است بزودی سامان یابد باید مورد بی اعتنایی مصرف کننده ها در صورت امکان قرار گیرد تا واسطه ها و دلالان و قاچاق چی های گوسفند به خارج از کشور آچمز شوند و البته خروج دام سبک زنده از طریق تجارت غیرقانونی از معبر حدود ۵۸۰۰ کیلومتر مرز آبی و حداقل ۴ هزار کیلومتر کار ساده ای نیست و نیاز به امکانات بسیار زیاد به نسبت الزامات کنونی دارد.
«لذا باید گفت "خجالت نَکِش مارکُو جان !" بگو : برای ما چه آورده ای؟ جز واردات، هدر دادن ارز کشور و تشریف فرمایی گوسفند زنده و گوشت قرمز و منجمدی که اصلا با ذائقه ایرانی ها هم نمی خواند و ۳۰ در صد یک کیلوگرم آن چربی و ضایعات و بسته بندی شرینگ بوده که در یک پلن نابخردی نیز ۷۰ تُن آن فاسد شده، لذا باید ما بگوییم: زنده باد مرغ صنعتی و بومی کشورمان که جُور کِشِ کمبودها و گرانی گوشت قرمز هستند. حمایت بیشتر از تولیدات داخلی، دامداران ، عشایر پرواربند و بهره وران شریف کشور با توجه به شرایط و امکانات و صرفه جویی منطقی مصرف کنندگان همگام و همسو با برنامه ریزان و سیاستگذاران شاید به طور نِسبی موجب کاهش واردات گوشت قرمز شود و تکیه بر ظرفیت های داخلی نیز باعث شود که شاید به "مارکو و مارکوپولوهای خسته و همیشه در سفر" نیازی نداشته باشیم.به امید آن روز...» / ۴۳۷
علیرضا کیهان پور
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.