فاخته- تهدید بازار، سرمایه گذار، دامدار، مرغدار، صیاد، ماهیگیر و ... به علت ناکارآمدی مدیریتی و خط و نشان کشیدن احساسی که درون را به برون تخلیه کنی نشان از بی برنامه گی، گرفتن کاسه چه کنم؟ چه نکنم؟ و زانو زدن در مقابل مشکلات و مصائبی است که افسار حل منطقی آن از وزیر جهادکشاورزی گرفته تا معاونت امور تولیدات دامی و مدیرعامل مستعفی قبلی و برگشتی فعلی شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور، رها و فقط دنبال شووآوف و تبلیغات خودپسندانه هستند.
آقای رئیس سازمان جهادکشاورزی که بیخ گوش ما تهرانی ها فریاد می زنی که :《به هیچ احدی اجازه نمی دهیم در شب عید و ماه مبارک رمضان قیمت گوشت سفید و قرمز و خرما را افزایش داده و کنترل بازار را با بگیر و ببند در دست داریم فقط ۱۸ روز دیگر و نه پاییز جوجه هایتان را خواهیم شمرد! که در چنته اتان چه چیز جز سرافکندگی و شرمساری در مقابل مردم شهید داده دارید؟ .
برکناری، استعفا، محاکمه کردن برخی مدیرانی که ترک فعل نموده و این بلای خانمانسوز را در بخش کشاورزی به ویژه مایحتاج روزانه و غیرقابل جایگزینی مانند مرغ، تخم مرغ، گوشت گوسفند، گوساله، انواع ماهی، کنسرو تون ماهیان، لبنیات، میوه، صیفی جات و...را در سقف حداقلی و کف نیاز "بخور و نمیر" موجب شده اند و توان کنترل قیمت حتی 《دنبه و پیه و پا و اسکلت مرغ》 را نداشته و ندارند وفقط دنبال باند بازی و اختلاس و ارتشا هستند از انتظارات حداقلی مردم و مصرف کنندگان است.
آقای رئیس، اگر وجدان کاری و تعصب دارید و داشتید! لطفا استعفا دهید اما تهدید و خط نشان کشیدن فقط کار عربده کش ها و لات هاست و نه شما!
این شما و این شمارش جوجه ها تا ۱۸ روز دیگر یعنی اول اسفند ۱۴۰۲..../ ۳۳۴
علیرضا کیهان پور
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.