به گزارش فاخته، این مراکز که در کانال تلگرامی آموزش صنایع غذایی به آنها اشاره شده است عبارتند از:
۱- محصولات گوشتی، سوسیس، کالباس، همبرگر
۲- انواع کنسرو گوشتی و ماهی
۳- شیر و فرآوردههای لبنی و بستنی
۴- بستهبندی کره و مارگارین
۵- آمادهسازی و بستهبندی عسل
۶- فرآوردههای تخممرغ نظیر پودر زرده تخممرغ و سفیده تخممرغ و مخلوط
۷- سردخانه نگهداری مواد غذایی
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
همچنین جدول حقوق و مزایای مسئولین فنی بهداشتی تحت نظارت سازمان غذا و دارو برای سال جاری به شرح زیر اعلام شده است.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.