یادداشت؛ علیرضا کیهان پور:

خروج روسیه از توافق ماهیگیری با انگلیس/ اسب ها به آرامی مهار می شوند اما سریع می تازند...

روسیه اعلام کرد از توافق ماهیگیری سال ۱۹۵۶ که توسط «نیکیتا خروشچف» رهبر وقت اتحاد جماهیر شوروی با انگلیس منعقد شده بود خارج شد و این نشان می دهد چقدر شکاف میان روسیه و غرب پس از دوسال لفاظی های جنگ سرد عمیق شده است.
کد خبر  10935
note

فاخته- «ویاچسلاو ولودین» رهبر مجلس دومای دولتی روسیه با اعلام رسمی خروج روسیه از توافق ماهیگیری با انگلیس در ادامه گفت: زمانی که خروشچف این معامله را در سال ۱۹۵۶ پذیرفت نمی توان گفت چه چیزی او را به این سمت و سو هدایت کرده است اما به طور قطع منافع ملی در میان نبوده است.وی افزود: روس ها به آرامی اسب را مهار می کنند اما سریع آن را می رانند!


گفتنی است قرارداد ماهیگیری سال ۱۹۵۶ به کشتی های صیادی انگلیس اجازه ورود به مناطق ماهیگیری غنی دریای"بارنتز، سواحل شبه‌جزیره کولا و در امتداد ساحل جزیره کولگویف" را می داد که هم اینک با  اعلام رسمی مجلس دومای دولتی روسیه این توافق و معامله ماهیگیری با انگلیس لغو و به تاریخ پیوسته است که می تواند بر بازار مصرف آبزیان‌، کاهش کمّی میزان صید و افزایش قیمت ها در آينده  منجر شود./۳۴۵

علیرضا کیهان پور

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.