■ تعداد پِن فعال : ۹۶ عدد
■ تعداد سکو: ۶ سکو از A تا F
■ تعداد بچه ماهی : ۸۰ هزار قطعه ۳۵۰ گرمی پس از سورتینگ و رقم بندی
■ وزن بچه ماهی ها در هنگام رهاسازی بدون حضور بنده پس از عملیات بیومتریک ۲۵ گرم و عدم شرایط مناسب پرورشی نرمال
■ بیومس زنده : ۷۴۰ گرم با آب میان بافتی
■ متوسط وزن ماهی طی ۹۰ روز پرورش : ۶۵۰ گرم
■ بالاترین وزن ماهی : ۲/۲۰۰ کیلوگرم
■ متوسط : یک کیلوگرم
■ کمترین وزن : ۴۵۰ گرم
■ تلفات ماهی : زیر ده درصد و نرمال
■ علت تلفات در ماه پایانی : کاهش دومتری سطح آب فرات و بالا آمدن قفس ها و گِل و لای و رسوبات سمّی کف فرات = تلفات ماهی ها
■پی اچ آب در زمان شروع : اسیدی ۱۱ میلی گرم به دلیل آلودگی آب بالادست مزرعه از جریان آهسته آب فرات
■ پی اچ آب با کنترل دارویی : نرمال و نزدیک به خنثی ۶/۹ میلی گرم
■ داروهای مصرفی : آنتی فونژی، کلرامفنیکل، اسید اسکوربیک، آنتی ویروس، پودر آهک و ب کمپلکس و پروبیوتیک محلول در آب
■ آبشش ها در زمان صید و فروش : سالم و قرمز تیره = ماهی سالم و قابل مصرف در بازار
■ انجام روزانه پی اچ/ دما/ سختی آب و کنترل پارامترهای فیزیکو/ شیمیایی آب
■ سه شی دیسک آب: ۳۰ سانتی متر
■ کیفیت آب : سرشار از فیتوپلانکتون، زئو پلانکتونها و بنتوز کف(سبزرنگ) اما سرشار از پسماند ها و آلودگی های بالای شیمیایی و میکروبی از مسیر عبور فرات از اسماک طبق آزمایشات
■ ضریب غذا دهی: یک به یک(FCR) کیلوگرم منهای بیومس(زیست توده)
■ ضریب همبستگی خونی بچه ماهی : ۷۰ درصد و عدم رشد مناسب رگرسیون همبستگی خونی(عدم اصلاح نژاد) ماهی کپور معمولی
■ تعداد دستگاه هواده اسپلش در حال فعالیت شبانه روزی فقط ۴۶ دستگاه از کل ۵۰ دستگاه و گران بودن خرید هواده ها به نسبت کشور ایران و عدم گارانتی و ارسال هواده های خراب از اسماک و عدم تعمیراز طرف فروشنده در بغداد.
■ عدم تعمیر ۴ دستگاه هواده طی سه ماه به دلیل خرابی اولیه کارخانه که پاسخگو نبودند.
■ اکسیژن محلول در آب قبل از نصب هواده: ۲ میلی گرم طبق آزمایش آزمایشگاه آب و فاضلاب حله
■ اکسیژن محلول در آب پس از نصب هوا ده ها : ۱۱& ۱۲ میلی گرم
■ کیفیت خوراک ماهی کارخانه زین: متوسط
■ آنالیز پارامترهای پروتتین، ویتامین و مکمل های خوراک ماهی کارخانه زین : عدم وجود آنالیز برحسب بی اعتنایی به درخواست اسماک
■ گران بودن خوراک ماهی به نسبت قیمت های تولیدی کارخانجات ایران
■ کیفیت تورهای قفس ها(پِن/ Pen) : نامناسب از منظر چشمه های تور و پاره گی تورها
■ نصب دایک حفاظتی و بریج سایت و سکوها قبل از سکوی A با تاخیر چهار ماهه
■ اعلام آمار مشکوک تلفات ماهی پس از صید ۲۴ ساعت پس از بارگیری توسط راننده های خارج از اسماک حمل کننده ماهی ها به خارج از اسماک
■ ناترازی برق، لجستیک، تاخیر در زمان صید، صید بدون آمار ماهی ها در برخی از استخرها
■ عدم وزن کردن دقیق ماهی های صید شده توسط راننده های خارج از اسماک با هر توزین سبدی حداقل دو کیلوگرم به عنوان خطا و عدم صداقت با پرت حدود ۳ تن ماهی صید شده که در آمارها علیرغم اصرار بنده بی اعتنایی شد.
■ دخالت های غیر تخصصی و خلاف کارشناسی برخی افراد در زمان پرورش و به ویژه زمان صید ماهی ها با تاخیر بلند مدت که سبب هدر رفت زمان و انرژی و سرمایه و استرس کاری و روحی سایرین گردیده بود.
■ تولید حدود ۴۰ تن ماهی طی مدت مفید ۹۰ روزه کل و ۶۰ روزه مفید کاری بدون تعطیلات
در بخش چهارم در مورد اسماک و تحلیل کارشناسی مقاله ارائه خواهد شد.
● تشکر و قدردانی از همکاری همه دست اندرکاران پرورش ماهی در اسماک "به ویژه زحمات ، بنده نوازی و غریب نوازی شیخ السلام الکبیر و الکریم آل شنان" که اگر علاقه، حمایت و محبت کریمانه شیخ العزیز السلام الکبیر نبود هرگز این مهم به سرانجام نمی رسید. خداوند در جوار عتبات عالیات کربلای معلی و نجف اشرف به شیخ سلام و خاندان و خانواده معزز ایشان سلامتی و توفیق الهی عنایت فرماید.الهی آمین یا رب العالمین.
علیرضا کیهان پور
مرحباً، إنه يعلم حتى الفجر
تقرير تربية "تجارب الكارب النموذجي (الكارب الفضي)" في مزرعة اسماك قرية الطفيل/مدينة الحلة/محافظة بابل/العراق من الصفر الى مرحلة المئة الاولى في صيف 2024.
علي رضا كيهانبور/الجزء الثالث
هذه المذكرة؛ هذا تقرير عن "التربية التجريبية لسمك الكارب الشائع (الكارب الفضي)" في مزرعة اسماك قرية الطفيل/مدينة الحلة/محافظة بابل/العراق من الصفر إلى المئة في المرحلة الأولى صيف 2024.
■ عدد الأقلام النشطة: 96
■ عدد المنصات: 6 منصات من A إلى F
عدد الزريعة: 80.000 قطعة وزن 350 جرام بعد الفرز والتدريج
■ وزن صغار السمكة عند إطلاقها بدون حضور الخادم بعد العملية البيومترية 25 جرام وعدم توفر ظروف التربية المناسبة
■ الكتلة الحيوية الحية: 740 جرام مع الماء الخلالي
■ متوسط وزن السمكة خلال 90 يوم من التربية: 650 جرام
■ أعلى وزن للسمكة: 200.2 كجم
■ المتوسط: كيلوغرام واحد
■ الحد الأدنى للوزن: 450 جرام
■ خسائر الأسماك: أقل من عشرة بالمئة وهي طبيعية
■ سبب الخسائر الشهر الماضي: انخفاض منسوب مياه الفرات مترين وارتفاع الأقفاص والطين والرواسب السامة في قاع الفرات = خسائر الأسماك
درجة حموضة الماء في البداية: حموضة 11 ملغ بسبب تلوث مياه منبع المزرعة من بطء تدفق مياه الفرات
■ درجة حموضة الماء مع التحكم الطبي: طبيعية وقريبة من المحايدة، 9.6 ملغ
الأدوية المستخدمة: مضاد للفطريات، كلورامفينيكول، حمض الأسكوربيك، مضاد للفيروسات، مسحوق الليمون، مركب ب والبروبيوتيك القابل للذوبان في الماء.
■ الخياشيم وقت الصيد والبيع: صحية وحمراء داكنة = سمكة صحية وصالحة للاستعمال في السوق
■ الرقم الهيدروجيني اليومي/درجة الحرارة/عسر الماء والتحكم في المعلمات الفيزيائية/الكيميائية للمياه
■ ثلاثة أجسام على شكل أقراص مائية: 30 سم
■ نوعية المياه: غنية بالعوالق النباتية والعوالق الحيوانية وقاع القاع (الأخضر)، لكنها غنية بالمخلفات وتلوث كيميائي ومكروبي عالي من مرور الفرات من سماك حسب الاختبارات
■ عامل التغذية: واحد إلى واحد (FCR) كجم ناقص الكتلة الحيوية (الكتلة الحيوية)
■ معامل ارتباط الدم لصغار الأسماك: 70% وعدم وجود نمو سليم لارتباط الدم بالانحدار (قلة التكاثر) للكارب الشائع
■ عدد مهويات الرش التي تعمل على مدار الساعة هو 46 فقط من إجمالي 50 وشراء المهويات مكلف مقارنة بدولة إيران ولا يوجد ضمان وتسليم المهويات التالفة من سماك ولا إصلاح من قبل البائع في بغداد.
■ عدم إصلاح 4 أجهزة تكييف خلال ثلاثة أشهر بسبب العطل الأولي بالمصنع الذي لم يكونوا مسؤولين عنه.
■ الأكسجين المذاب في الماء قبل تركيب جهاز التهوية: 2 ملغ حسب اختبار مختبر المياه والصرف الصحي في هاله
■ الأكسجين المذاب في الماء بعد تركيب عشرات الهواء: 11 و 12 ملجم
■ جودة أعلاف الأسماك في مصنع زين: متوسطة
■ تحليل معالم البروتين والفيتامينات ومكملات أعلاف الأسماك لمصنع زين: عدم التحليل بسبب تجاهل طلب سماك
■ غلاء أعلاف الأسماك مقارنة بأسعار إنتاج المصانع الإيرانية
■ نوعية شباك القفص (القلم): غير مناسبة من وجهة نظر نوابض الشبكة وتمزيق الشبكة
■ تركيب سد الحماية وجسر الموقع والمنصات قبل المنصة A مع تأخير لمدة أربعة أشهر
إعلان إحصائيات مشبوهة لنفوق الأسماك بعد اصطيادها بعد 24 ساعة من تحميلها من قبل سائقين خارج سماك ينقلون الأسماك إلى خارج سماك
■ عدم تطابق الكهرباء، الخدمات اللوجستية، تأخير وقت الصيد، الصيد دون إحصائيات الأسماك في بعض حمامات السباحة
■ عدم دقة وزن الأسماك التي يصطادها السائقون خارج سماك، حيث لا يقل وزن كل سلة عن كيلوغرامين على الأقل خطأ وخيانة الأمانة، باستثناء حوالي 3 أطنان من الأسماك التي تم صيدها، والتي تم تجاهلها في الإحصائيات رغم إصراري.
■ التدخلات غير المتخصصة وغير المتخصصة لبعض الأشخاص خلال فترة التكاثر وخاصة وقت اصطياد الأسماك بتأخير طويل مما تسبب في هدر الوقت والطاقة ورأس المال وعمل الآخرين وإجهادهم النفسي.
إنتاج حوالي 40 طناً من الأسماك خلال فترة إنتاجية تبلغ 90 يوماً إجمالاً و60 يوم عمل بدون إجازات
وفي الجزء الرابع سيتم عرض مقال عن الصفعة وتحليل الخبراء.
شاكراً ومقدراً تعاون جميع القائمين على الاستزراع السمكي في سماك "وخاصة العمل الجاد والتفاني والطيبة للشيخ السلام الكبير والكريم الشنان" والذي لم يكن ليكتمل لو أنه تم لا لاهتمام ودعم ومحبة الشيخ العزيز السلام الكبير وصلت متع الله الشيخ سلام وعائلته الكريمة بالصحة والتوفيق الإلهي بالقرب من مراقد كربلاء معالي والنجف الأشرف.اللهم آمين يارب العالمين.
علي رضا كيهانبور
Hello, he is even aware of the dawn
Breeding report of "Typical carp (silver carp) trial" in the smack farm of Tufil village/Hellah city/Babel province/Iraq from zero to the first one hundred stages in the summer of 2024.
Alireza Kayhanpour/Part III
This note; This is a report on the "experimental breeding of common carp (silver carp)" in the smack farm of Tofil village/Hilla city/Babel province/Iraq from zero to one hundred in the first stage in the summer of 2024.
■ Number of active pens: 96
■ Number of platforms: 6 platforms from A to F
Number of fry: 80,000 pieces of 350 grams after sorting and grading
■ The weight of the baby fish when released without the presence of the servant after the biometric operation is 25 grams and the lack of suitable breeding conditions
■ Live biomass: 740 grams with interstitial water
■ Average fish weight during 90 days of rearing: 650 grams
■ Highest fish weight: 200.2 kg
■ Average: one kilogram
■ Minimum weight: 450 grams
■ Fish losses: below ten percent and normal
■ Cause of losses in the last month: two-meter decrease in Euphrates water level and rise of cages, mud and toxic sediments at the bottom of the Euphrates = fish losses
Water pH at the start: 11 mg acidity due to the pollution of the water upstream of the farm from the slow flow of Euphrates water
■ pH of water with medicinal control: normal and close to neutral, 9.6 mg
Medicines used: antifungal, chloramphenicol, ascorbic acid, antiviral, lime powder, B complex and water-soluble probiotic
■ Gills at the time of catching and selling: healthy and dark red = healthy and usable fish in the market
■ Daily pH/temperature/hardness of water and control of physical/chemical water parameters
■ Three water disc objects: 30 cm
■ Water quality: rich in phytoplankton, zooplanktons and bottom benthos (green), but rich in residues and high chemical and microbial pollution from the passage of Euphrates from Smack according to tests
■ Feeding factor: one to one (FCR) kg minus biomass (biomass)
■ Coefficient of blood correlation of baby fish: 70% and lack of proper growth of blood correlation regression (lack of breeding) of common carp
■ The number of splash aerators operating around the clock is only 46 out of the total 50 and the purchase of aerators is expensive compared to the country of Iran and there is no warranty and the delivery of damaged aerators from Smack and no repair by the seller in Baghdad.
■ Non-repair of 4 air conditioners within three months due to the initial failure of the factory, which they were not responsible for.
■ Oxygen dissolved in water before installing the aerator: 2 mg according to the test of the water and sewage laboratory in Halle
■ Oxygen dissolved in water after installing dozens of air: 11 & 12 mg
■ Quality of Zain factory fish feed: average
■ Analysis of parameters of protein, vitamin and fish feed supplements of Zain factory: lack of analysis due to disregarding Smack's request
■ Expensiveness of fish feed compared to production prices of Iranian factories
■ The quality of cage nets (Pen): inappropriate from the point of view of net springs and net tearing
■ Installation of protection dyke and site bridge and platforms before platform A with a delay of four months
Announcing suspicious statistics of fish deaths after catching 24 hours after loading by drivers outside Smack transporting fish to outside Smack
■ Electricity mismatch, logistics, delay in fishing time, fishing without fish statistics in some pools
■ Failure to accurately weigh the fish caught by the drivers outside Smack, with each basket weighing at least two kilograms as an error and dishonesty, with the exception of about 3 tons of fish caught, which was ignored in the statistics despite my insistence.
■ Non-specialist and non-expert interventions of some people during the breeding time and especially the time of catching the fishes with a long delay which caused the waste of time, energy and capital and the work and mental stress of others.
Production of about 40 tons of fish during a useful period of 90 days in total and 60 working days without holidays
In the fourth part, an article will be presented about smack and expert analysis.
Thanking and appreciating the cooperation of all those involved in fish farming in Smack, "especially the hard work, dedication and kindness of Sheikh al-Salam al-Kabeer and Al-Karim al-Shanan", which would never have been completed if it were not for the interest, support and generous love of Sheikh al-Aziz al-Salam al-Kabeer. arrived May God bless Sheikh Salam and his noble family with health and divine success near the shrines of Karbala Ma'ali and Najaf Ashraf. Oh God, Amen, O Lord of the Worlds.
Alireza Kayhanpour
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.