یک بام و دو هوا!

رای جامعه دامپزشکان برای تصدی سازمان نظام دامپزشکی کدام گزینه است؟

امروز در اقدامی عجیب، دو نامه با امضای رئیس «جامعه دامپزشکان» در یک روز منتشر شده که طی هر یک از آنها یک نفر به عنوان رئیس پیشنهادی این جمعیت به وزیر جهاد کشاورزی برای تصدی پست ریاست سازمان نظام دامپزشکی پیشنهاد شده است.
کد خبر  13197
titr

به گزارش فاخته، معلوم نیست چرا و چگونه این اتفاق افتاده و هر دو نامه در یک روز منتشر شده و چرا به این سرعت، پیشنهاد «جامعه دامپزشکان» برای این مسئولیت تغییر کرده است؟

در متن نامه های منتشر شده که تصویری از آن در اختیار  فاخته قرار گرفته آمده است:

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

 

 

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
آنچه شما گفته اید
  • دامپزشک نمونه
    می گوید:
    یادم به رونالدینیو افتاد. سمت چپ رو نگاه میکرد پاس به سمت راست میداد. احتمالا گزینه ی مدنظرشون آقای دکتر چرخکار هست
  • رضاافشاریان
    می گوید:
    ببینید، احتمالاً رئیس محترم جامعه دامپزشکان دوستی در یکی از نامزدها داشته، ولی بعداً یکی دیگر از دوستان قدیمی‌اش یادش آمده و وجدانش درد گرفته!
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.