ثبت‌نام واگذاری خودرو با شرایط ویژه برای همکاران دامپزشک آغاز شد

ثبت‌نام و شرایط واگذاری خودرو به اعضای سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا (دارای عضویت فعال) آغاز و اعلام شد.
کد خبر  12336
titr

به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا، با توجه به عقد تفاهم‌نامه بین سازمان نظام دامپزشکی و شرکت صنایع خودروسازی مدیران خودرو به جهت واگذاری 8 هزار دستگاه خودروهای تولید شرکت مدیران خودرو برای تمامی اعضای سازمان نظام دامپزشکی، ثبت‌نام اولیه از امروز آغاز گردید.

قابل ذکر است تکمیل فرم مذکور به معنای ثبت‌نام نهایی نمی‌باشد. لیست ثبت‌نام اولیه توسط سازمان نظام دامپزشکی به شرکت مدیران خودرو ارسال می‌گردد و با توجه به شرایط و زمان درخواست متقاضیان، ثبت‌نام اولویت‌بندی می‌گردد.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید. 

گفتنی است همکارانی که در نوبت اول موفق به ثبت‌نام نشدند در مراحل بعدی می‌توانند ثبت‌نام خود را تکمیل نمایند. لینک ثبت‌نام در بازه‌های زمانی مختلف جهت استفاده و ثبت‌نام همکاران گرامی اعلام و در دسترس قرار می‌گیرد.

اطلاعیه شماره 4 فروش سازمانی ویژه سازمان های طرف قرارداد (برای دانلود فرم شرایط کلیک نمایید)

 

جهت تکمیل فرم ثبت نام اولیه کلیک نمایید

 

 

خبرهای مرتبط
تصاویر خبر
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.