یادداشت؛

«کانون سراسری انجمن های صنفی مسئولین فنی دامپزشکی» و مسئولیتی فراموش شده!

پاسخگویی در امور اجرایی، سیاستگذاری و ... از جمله مواردی است که در تمام ساختارهای حکومتی جایگاه خاصی دارد
کد خبر  11348
یادداشت

فاخته-پاسخگویی در امور اجرایی، سیاستگذاری و ... از جمله مواردی است که در تمام ساختارهای حکومتی جایگاه خاصی دارد و حکومت اسلامی نیز به استناد کلام و سیره ائمه اطهار علیهم السلام ارزش خاصی برای این فرایند قائل است و در این زمینه، رهبر انقلاب نیز بارها ضمن تاکید بر پاسخگویی مسئولان و صاحب منصبان داشته و در یکی از این تاکیدات، عنوان کرده اند که: «افراد، مسئولین، خودشان را در معرض نقد و انتقاد قرار بدهند و پاسخگو باشند و پاسخ بدهند و تبیین کنند.»

و اما بهانه نگارش این یادداشت؛ حدود یک ماه قبل، کانون سراسری انجمن های صنفی مسئولین فنی دامپزشکی و دستیاران؛ در اقدامی به موقع، در همین ابتدای سال یعنی 14 فروردین ماه، جدول حقوق و مزایای مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی را منتشر کرد.(اینجا)

ضمن قدردانی از این اقدام و احساس مسئولیت این کانون که به نوبه خود می تواند الگویی مناسب برای ابلاغ تعرفه های بخش درمانی دامپزشکی نیز باشد مواردی به عنوان سئوال و ابهام در ذهن مخاطبان ایجاد شد که سعی کردیم تا پاسخ آنها را در راستای آگاهی رسانی هرچه بیشتر منتشر کنیم چرا که اعتقاد داریم؛  این پیگیری، یک رسالت مهم و خطیر رسانه و وظیفه ای ذاتی است تا به عنوان پل ارتباطی بین افکار عمومی، نهادها و سازمان ها به مطالبه گری پرداخته و درخواست های مخاطبان را پیگیری کند.

به عنوان نمونه؛ در خصوص ابلاغ جداول حقوقی یادشده، به جز ابهام در مورد اینکه آیا این ارقام و اعداد، تایید شورای حقوق و دستمزد را دارد؟؛ این نکته مهم است که ضمانت اجرای این دستورالعمل ها چیست؟ یا به عبارتی اگر کارفرما از پرداخت حقوق به مسئولین فنی بهداشتی استنکاف ورزند، کانون چه تدابیری برای احقاق حقوق مسئولین فنی بهداشتی دارد؟ و اینکه آیا کانون تا به الان برخوردی در این جهت با کارفرمایان متخلف در این زمینه داشته یا خیر و اگر داشته چه برخوردی بوده؟

این سئوال ها تمام آن چیزی بود که بیش از یک ماه قبل بارها طی تماس های تلفنی بی پاسخ با رئیس کانون به آن نرسیدیم و حتی بارها با پیامک خواستار پاسخ در این زمینه شدیم، اما تا لحظه نگارش این یادداشت، هیچ پاسخی دریافت نکردیم!

این که دستورالعملی آن هم در خصوص مسائل حقوق و دستمزد صادر شود و در راستای اجرای دقیق آن، ضمانتی تعیین نشود جای ابهام دارد و بدتر از آن، عدم پاسخگویی نهاد متولی است.

باز هم تاکید می کنیم، پاسخگویی مولفه اول قبول مسئولیت است و امیدواریم صنوف دامپزشکی اعم از تشکل های صنفی این حرفه و‌‌‌... همواره خود را ملزم به پاسخگویی به اعضا و همکاران بدانند.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
آنچه شما گفته اید
  • دامپزشک
    می گوید:
    سئوالات بیجایی نیست. واقعا جای پاسخ داره این چیزایی که گفتید
  • همراه
    می گوید:
    پاسخ ندادن مختص کانون نیست. بقیه رو هم پیگیری کنید می بینید جوابی نمی دن
  • دامپزشک
    می گوید:
    تمام مواردی که گفته شد ، همان چیزی است که مسئولین فنی با آن درگیر هستند، انجمن صنفی ای که هیچ تضمینی بر اجرای مصوبات و خدمات خود ندارد چگونه می‌تواند نقشی در اعلام مصوبات و حتی تصویب آن داشته باشد؟ این که هرسال یک لیست اعلام کنند اما همه بدانند که هیچ ضمانت اجرایی در اجرای آن وجود ندارد چه دور باطلی است که هرسال مسئولین فنی به آن گرفتارند ؟!
  • سارا
    می گوید:
    به نظرم بهتر هستش آیین نامه اجرایی ماده ۱۹ مطالعه شود ببینید قدرت اجرایی در پی گیری مصوبات برعهده کدام یک از اعضای کمیته هماهنگی قرار گرفته اینکه از کسی سوال پرسیده بشه که مطابق قانون هیچ ابزاری به کانون انجمن ها داده نشده که نتونه در دفاع از حق و حقوقات اعضا عملکرد اجرایی داشته باشه منافی عملکرد تا کنون کانون انجمن ها نیست. به ذات این کانون در دفاع حق و حقوقات حداقلی اقدام کرده. رسالت یک خبرگزاری پرسشگری از نهادهای متولی هستش که این مهم هم از طریق مطالعه قوانین و دستورالعمل ها میسر میشه
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.