یادداشت؛ علیرضا کیهان پور:

آمارهای رسمی "FAO" در راستای تولید مواد غذایی در جهان / پرچم "شُکر نعمت" بالاست...

جهان امروز سرشار از چالش های تولید مواد غذایی است و وظیفه دست اندرکاران این مهم ارتقای بهره وری، تولید بیشتر، کاهش ضایعات، دورریزها (اسراف در مصرف)، استفاده بهینه از فناوری ها و بهره برداری از ظرفیت های آب و خاک و تدوین الگوی مصرف با توجه خاص به تغییرات اقلیمی و رشد و ازدیاد جمعیت جهانی است...
کد خبر  11375
note

فاخته- جهان امروز سرشار از چالش های تولید مواد غذایی است و وظیفه دست اندرکاران این مهم ارتقای بهره وری، تولید بیشتر، کاهش ضایعات، دورریزها (اسراف در مصرف)، استفاده بهینه از فناوری ها و بهره برداری از ظرفیت های آب و خاک و تدوین الگوی مصرف با توجه خاص به تغییرات اقلیمی و رشد و ازدیاد جمعیت جهانی است که البته به نظر می رسد آمار دقیق تولید غذا و ذخایر استراتژیک آن بنابرپاره ای توصیه ها و ملاحظات خاص جهانی در دسترس همه افراد جامعه نباشد اما آمارهای کُلی و رسمی "سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد موسوم به فائو" (FAO)  می تواند در سراسر جهان به عنوان یک مرجع قابل اعتناء و اتکاء مورد استناد بین المللی قرار گیرد که در ادامه آخرین آمارها  منتهی به پایان سال ۲۰۲۳ میلادی در این راستا ارائه می شود که امید است مورد استفاده کاربردی مخاطبان محترم قرار گیرد :

■ تولید غلات: به میزان ۲/۵ میلیارد تُن شامل گندم، جو، برنج، ذرت و کلزا

■ تولید گوشت: بیش از ۳۵۰ میلیون تن شامل انواع گوشت قرمز و سفید یعنی گاو، گوسفند، مرغ، ماهی، میگو و سایر آبزیان

■ تولید میوه و سبزیجات: حدود ۱/۳ میلیارد تن انواع میوه مانند سیب، پرتقال، خیار و گوجه فرنگی و...

■ تولید شیر و محصولات لبنی: بیش از ۸۰۰ میلیون تن شیر و محصولات لبنی مانند پنیر، ماست،کره، خامه، کشک و...

■ تولید روغن های گیاهی: ۲۰۰ میلیون تن شامل روغن سویا، ذرت ، آفتابگردان و نخل.

«آمارهای فوق که به طور خلاصه به آن اشاره شد نشان از حجم بالای تولید موادغذایی در جهان دارد و بیانگر این موضوع است که تولید غذا یکی از چالش های اساسی جهان معاصر است که با توجه به رشد تصاعدی جمعیت در پهنه زیستی بشر بر روی کره زمین و تحولات زیست محیطی میزان تولید غذا باید بهبود یابد و رویکردهای پایدارتر و کارآمدتری به منظور  "تولید و توزیع مواد غذایی سالم و بهداشتی" بامنشاء حیوانی و گیاهی اتخاذ شود. »/ ۴۰۶

علیرضا کیهان پور

FAO statistics regarding food production in the world / The flag of "Shukr-e-Nemat" is flying high...

Alireza Keyhanpour

Today, the world is full of challenges in food production, and it is the duty of those involved in this important matter to enhance productivity, increase production, reduce waste and inefficiencies, optimize technology use, and make efficient use of water and soil resources. Developing consumption patterns with particular attention to climate change and global population growth is crucial. While precise data on food production and strategic reserves may not be readily available to everyone, the overall and official statistics from the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) can serve as a reliable and internationally recognized reference. The latest statistics up to the end of 2023 are presented in this regard, with the hope that they will be practically useful for respected audiences: - Grain production: Approximately 2.5 billion tons, including wheat, barley, rice, corn, and canola. - Meat production: Over 350 million tons, including various types of red and white meat such as beef, lamb, chicken, fish, shrimp, and other seafood. - Fruit and vegetable production: Around 1.3 billion tons of various fruits like apples, oranges, cucumbers, tomatoes, etc. - Milk and dairy production: More than 800 million tons of milk and dairy products like cheese, yogurt, butter, cream, whey, etc. - Vegetable oil production: 200 million tons, including soybean oil, corn oil, sunflower oil, and palm oil. "These summarized statistics, briefly referred to above, indicate the high volume of food production in the world and signify that food production is one of the fundamental challenges of the modern world. Given the escalating population growth within the human biosphere on Earth and environmental changes, food production must be improved. More sustainable and efficient approaches should be adopted to ensure the production and distribution of healthy and hygienic food from animal and plant sources." / 406

Alireza Keyhanpour

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.