نقش سازمان غذا و دارو در نظارت بر فرآورده‌های دامی و دریایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به اهمیت نقش نظارتی این سازمان بر فرآورده‌های غذایی با منشا دامی و دریایی اشاره و تاکید کرد که این سازمان در تمامی مراحل تولید، بسته‌بندی، توزیع و مصرف این محصولات نظارت دارد تا از سلامت و ایمنی آن‌ها برای مصرف‌کنندگان اطمینان حاصل شود.
کد خبر  12233
daily

به گزارش فاخته به نقل از ایسنا، دکتر عبدالعظیم بهفر، مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح نقش سازمان در کنترل فرآورده‌های غذایی با منشا دامی و دریایی، عنوان کرد: سازمان غذا و دارو نظارت دقیقی بر تمامی مراحل تولید، بسته‌بندی و توزیع این محصولات دارد تا از ایمنی و سلامت آن‌ها برای مصرف انسانی اطمینان حاصل شود.

وی افزود: این نظارت شامل چند بخش اساسی است؛ از جمله جلوگیری از ورود بیماری‌های دامی به چرخه غذایی، تأییدیه‌های بهداشتی و کیفیتی برای تولید محصولات دامی و دریایی، و کنترل مواد افزودنی و نگهدارنده‌ها.

بهفر همچنین به نقش مهم سازمان در نظارت بر زنجیره سرد این محصولات اشاره کرد و گفت: به دلیل حساسیت بالای محصولات دامی و دریایی به فساد، نظارت بر زنجیره سرد از تولید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید. 

بهفر همچنین بر اهمیت آموزش و اطلاع‌رسانی به تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان این محصولات تأکید کرد و افزود: سازمان غذا و دارو با برگزاری دوره‌های تخصصی و ارائه آموزش‌های بهداشتی به صنعتگران کمک می‌کند تا از رعایت ضوابط بهداشتی مطمئن شوند.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
آنچه شما گفته اید
  • سارا
    می گوید:
    ایا اماری وجود داره که در کارخانجات عظیم تولید نوشیدنی چقدر مواد اولیه تاریخ منقضی و فاقد مشخصات استفاده میشه ؟!!!!!!من که از نزدیک با این دو سازمان هم غذا دارو هم دامپزشکی کار کردم و همچنین در کارخانجات بسیار بزرگ و به نام مواد غذایی بودم شرایط برعکسی دیدم به نظرم جناب مدیر کل سازمان .... رسیدگی به این مورد رو فعلا در دستور کار قرار ندهند. حداقل دامپزشکی قوانین صریحی درمقابله با عدم تطابق ها استاندارد مواد خام پروتیینی دارد سازمان غذا و دارو هیچ پروتکل مشخصی در این خصوص نداره. فعلا به کنترل مواد اولیه تولید نوشیدنی بپردازند که مواد اولیه مثل کنسانتره های تاریخ منقضی و بی نام و نشون رو با اب قاطی نکنن تو قوطی های در بسته به مردم بفروشن انشالا بعدش بیان سراغ ماهی ...
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.