به گزارش فاخته به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، شاهپور علایی مقدم معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی در همایش ملی یکپارچه سازی اتوماسیون اداری که صبح امروز در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: نیروی انسانی در هر مجموعهای از بزرگترین سرمایهها بوده و ارتقاء دانش و مهارت نیروی انسانی بسیار مهم است.
وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی با وجود تنوع اهداف و مسئولیتها، میطلبد که سطح رفاه و دانش نیروها را ارتقا دهد.
علایی مقدم با بیان اینکه در زمان ادغام دو وزارت خانه جهاد سازندگی و کشاورزی نیروی انسانی دو وزارت خانه ۱۵۰ هزار نفر بود، خاطرنشان کرد: پس از ۲۴ سال ۶۴ هزار نفر نیروی انسانی داریم که 28 هزار نفر در استانها، ۳۴ هزار نفر در موسسات و سازمانهای وابسته و ۲۰۰۰ نفر در ستاد وزارتخانه مشغول به کار هستند.
وی ادامه داد: ۴ میلیون و 500 هزار مالک و کشاورز در عرصه داریم که با احتساب خانوادههای آنها، این تعداد به میلیون ها نفر می رسد، این موضوع ضرورت بهرهگیری از فناوریهای نوین برای بهبود خدماترسانی را دوچندان کرده است.
وی افزود: برای ایجاد این تحول، یکپارچهسازی سامانههای اداری و کاهش بروکراسی از اولویتهای اصلی وزارت جهاد کشاورزی است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بیش از ۱۲۵ میلیون تن محصول در بخش کشاورزی تولید میشود، گفت: از ۱۶۵ میلیون هکتار مساحت کشور، بخش کشاورزی در ۱۵۰ میلیون هکتار آن دخالت مستقیم و غیرمستقیم دارد و حتی در زندگی شهرنشینی هم سکونت و تغییر کاربری اراضی به بخش کشاورزی مربوط می شود.
وی ادامه داد: بیشترین صدور مجوزها بین تمام وزارتخانهها مربوط به وزارت جهاد کشاورزی بوده که اگر تمام این موارد به صورت فیزیکی، چهره به چهره و کاغذی انجام شود زمان زیادی را از نیروی انسانی و مردم خواهد گرفت لذا اگر از فناوری در راستای کاهش هزینهها و استفاده بهینه از نیروی انسانی استفاده نکنیم با مشکل مواجه خواهیم شد.
علایی مقدم عنوان کرد: با حضور فناوری از کاغذ در کشور کمتر استفاده میشود و در زمان و هزینهها صرفهجویی میشود.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری توصیه کردند جنبش نرمافزاری در کشور ایجاد شود، خاطرنشان کرد: این جنبش نرمافزاری در بستر سامانههای امن قابل اجرا است. ۱۴۵۰ مرکز خدمات در دهستانها داریم و یک شبکه بسیار عظیم هستیم که میتوانیم خدمات فناورانه را در آینده با یک پیام از مرکز اجرایی کنیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه 0.8 درصد کشاورزان کشور تحصیلات آکادمیک دارند و 77 درصد کشاورزان هم از شرایط استفاده از فناوریهای نوین محروم هستند به همین دلیل کار ما با مطالبات کشاورزان با مشکل مواجه میشود، تصریح کرد: برای ارتباط با بخش اداری و برخورد مناسب تر و سریع تر با ارباب رجوع باید از اتوماسیون یکپارچه و فناوری نوین استفاده کنیم البته این کار نیاز به فرهنگ سازی دارد.
وی افزود: بخش حراست وزارتخانه همواره در راستای ایمن سازی شبکهای وزارتخانه اقدام میکند، مرکز نوسازی باید جایگاهها و ساختارها را تسهیل کند تا همه بتوانند به صورت شبکهای به هم متصل شوند؛ این اقدام بسیار مهم و ارزنده است و از نظر پشتیبانی مالی مشکلی وجود نخواهد داشت.
علایی مقدم بابیان اینکه از ابتدای روی کارآمدن دولت چهاردهم، دستور اکید وزیر جهاد کشاورزی ترمیم حقوق کارکنان بود، گفت: همان هفته اول فوق العاده امنیت غذایی را به دولت و مجلس ارسال کردیم و از ۱۰ هزار تا ۲۰ هزار امتیاز پیشنهاد دادیم اما دولت محدودیت منابع داشت و ما از محل فروش اموال، ۱۵ منبع را برای این منظور قرار دادیم که دستور آن از طریق دکتر عارف به مجلس و شورای عالی حقوق و دستمزد ابلاغ شده است.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
وی در پایان در خصوص تغییر و تحول در مراکز خدمات گفت: بسته ای روز گذشته آماده کردیم که ۷ هزار میلیارد تومان را از محل مولدسازی برای تجهیز و تعمیر مراکز خدمات در نظر خواهیم گرفت تا بتوانیم مراکز خدمات را تقویت کنیم و از همین محل مزایایی را به افرادی که به این مراکز بروند ارائه خواهیم داد.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.