پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی خبر داد:

آغاز به كار آزمایشگاه كیفیت خوراك دام، طیور و آبزیان

آزمایشگاه همکار مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه های مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی کشور در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی راه اندازی شد.
کد خبر  12072
daily

به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در راستای تقویت نقش حاکمیتی، اثربخشی بیشتر در انجام وظایف قانونی وزارت جهاد کشاورزی و هم افزایی ظرفیت‌ها، آزمایشگاه تخصصی کنترل کیفیت افزودنی‌های زیستی خوراک دام، طیور و آبزیان و دیگر محصولات زیست فناورانه، منطبق با دستورالعمل الزامات آزمایشگاه‌های همکار دامپزشکی، در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی راه‌اندازی و آغاز به کار کرد.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

نظر به سوابق فعالیت‌های پژوهشی و ضرورت موضوع، تعیین فعالیت و کنترل کیفیت انواع آنزیم‌های صنعتی با تأکید بر آنزیم‌های مورد استفاده در جیره غذایی دام، طیور و آبزیان از اهم فعالیت‌های آزمایشگاه مذکور می‌باشد.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.