استفاده مرغداران از تریاک برای تغذیه مرغ صحت ندارد

مدیر کل دامپزشکی استان همدان با اشاره به کلیپ‌های منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر استفاده مرغداران از تریاک برای تغذیه مرغ گفت: این موضوع هیچ گونه صحتی ندارد.
کد خبر  14723
special

به گزارش فاخته، امیر حسین نقی پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: آنچه که در روزهای اخیر در فضای مجازی به نقل از ریاست سازمان دامپزشکی کشور دکتر رفیعی‌پور مبنی بر استفاده مرغداران از تریاک برای وزن‌گیری و تغذیه مرغ‌ها در حال باز نشر است مربوط به چندین سال پیش بوده که در همان زمان هم بارها توسط مراجع ذیصلاح با صراحت تکذیب شده بود و هیچگونه صحتی نداشته و با واقعیت همخوانی ندارد.

وی با بیان اینکه استفاده از تریاک برای افزایش وزن مرغ علمی نبوده و ممکن نیست، خاطر نشان کرد: هیچ واحد مرغداری مجاز نیست بدون تأیید سازمان دامپزشکی از محصولی در رژیم غذایی و دارویی برای پرورش طیور استفاده کند، تمام محصولاتی که زیر نظر اداره کل دامپزشکی تولید می‌شود و گواهی نظام دامپزشکی دارد از جمله فرآورده‌های خام دامی  سالم بوده و سلامت آن‌ها را تضمین می‌کنیم.

نقی‌پور با اشاره به اینکه فیزیولوژی طیور به گونه‌ای است که امکان تغییر در تغذیه آن وجود ندارد، یادآور شد: از طرفی با قیمت‌ گزاف و بالای مواد مخدر استفاده از چنین موادی در تغذیه مرغ برای مرغداران هیچ گونه توجیه و صرفه اقتصادی ندارد و چنین موضوعی اصلا عقلانی نیست.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

وی اضافه کرد: تمامی مراحل پرورش، تغذیه و دارو درمانی در واحدهای مرغداری در کل کشور تحت نظارت مستمر دامپزشکی انجام می‌شود و تمامی خوراکها از کارخانه‌های تولید خوراک دام و طیور دارای مجوز رسمی و کد بهداشتی تأمین می‌شود و پس چنین موضوعی واقعیتی ندارد.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.