تمامی مراحل زنجیره سرد زیر نظر مسئول فنی دامپزشکی رعایت شده؛

پاسخ دامپزشکی به شایعات اخیر درباره غذای سلف دانشگاه علوم پزشکی همدان

اداره‌ دامپزشکی همدان با رد شایعات اخیر درباره غذای سلف دانشگاه علوم پزشکی، اعلام کرد که زنجیره سرد و تمامی اصول بهداشتی در تهیه و پخت غذا رعایت شده و علت آلودگی احتمالی، نگهداری غذا توسط دانشجو در خارج از یخچال بوده است.
کد خبر  14337
daily

به گزارش فاخته به نقل از ایسنا، اداره‌کل دامپزشکی همدان در پاسخ به شایعات مطرح‌ شده طی روزهای اخیر درباره غذای سلف دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرد: بر اساس بررسی‌های انجام‌ شده، گوشت مورد استفاده در سلف دانشگاه از نوع منجمد برزیلی با برند معتبر «جی جی» بوده که دارای تاریخ تولید ۲۰۲۴/۰۴/۲۷ و تاریخ انقضا ۲۰۲۵/۱۰/۰۸ است.

این گوشت طبق ضوابط سازمان دامپزشکی کشور به‌صورت کاملاً منجمد در دمای منفی ۱۸ درجه سانتی‌گراد در سردخانه نگهداری و سپس جهت دیفراست شدن، به مدت ۱۲ ساعت در سردخانه بالایی با دمای ۴ درجه سانتی‌گراد قرار گرفته است. 

تمامی مراحل زنجیره سرد زیر نظر مسئول فنی دامپزشکی رعایت شده و هیچ‌گونه گوشت گرم (قلوه‌گاه یا دنبه گوسفندی) در فرآیند پخت استفاده نشده است.

در خصوص فرآوری نیز جداسازی غدد لنفاوی و آماده‌سازی کباب کوبیده زیر نظر مسئول فنی دامپزشکی صورت گرفته و روند چرخ‌کردن و پخت با دستگاه کباب‌پز در دمای بالای ۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳ تا ۴ دقیقه انجام شده است. بنابراین امکان زنده ماندن هرگونه لارو یا تخم مگس در محصول پخته‌ شده وجود ندارد.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

طبق اظهارات دانشجویی که گزارش اولیه را ارائه داده است، غذای مورد نظر ساعت ۱۲ ظهر تحویل گرفته شده اما تا زمان مصرف در بیرون از یخچال نگهداری شده است؛ همین امر می‌تواند علت اصلی آلودگی احتمالی باشد.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.