به گزارش فاخته به نقل از روابطعمومی اتاق بازرگانی اصفهان، در نهمین کمیته امنیت غذایی در خصوص سبوس گندم که با حضور نماینده اداره کل دامپزشکی استان اصفهان و اعضای کارخانههای تولید آرد در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، ناصر براتی، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل اداره کل دامپزشکی، کارخانههای تولید سبوس خوراکی دام و تمامی تولیدکنندگان کارخانههای آردسازی باید مورد تأیید ناظر فنی دامپزشکی قرار گیرند.
وی با اشاره به اینکه روزانه ۶ هزار تن شیر در اصفهان تولید میشود، افزود: ما برای صادرات شیر و کنسانتره مجبور به ارائه مستندات ماده اولیه به کشورهای صادرکننده هستیم و لذا موارد باید مورد تأیید دامپزشکی قرار گیرد.
نرگس نادیان، رئیس کمیته کیفیت و ایمنی کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی اصفهان گفت: بخشی از مشکلات کارخانههای آرد به جهاد کشاورزی بر میگردد و در این راستا جلساتی با حضور نمایندگان جهاد کشاورزی برگزار میشود.
وی افزود: محصولات سبوسدار نیاز به تأیید دامپزشکی دارد و در این راستا ما هر گونه همکاری لازم باشد، انجام میدهیم.
سید ایمان قاضی عسکر، دبیر کمیسیون صنایع غذایی اتاق اصفهان تصریح کرد: باتوجهبه اینکه بیشتر کارخانهداران درخواست سلامت گندم از مبدأ را دارند، لذا این مسئله و سلامت گندم مورد بررسی قرار میگیرد.
وی افزود: برخی از بخشنامهها سراسری و کشوری است و پیگیری آن باید از تهران انجام شود که خروجی این نشست حتماً مطرح خواهد شد؛ اما طرح این موضوع الزام قانونی داشته و باید مطرح میشد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
در این کمیته مشکلات تولید، تحمیل شرایط و عدم حمایت از تولیدکننده، تأمین نیروی انسانی، هزینهبر بودن آزمایشات سلامت محصول و تغییر قوانین کشور از جمله موارد مطرح شده بود.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.