به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان، دکتر محمد سلیمانی پور گفت: در راستای تأمین فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی مورد نیاز خانوار و صیانت از حقوق مصرف کنندگان و با توجه به اینکه اجرای اصول و ضوابط بهداشتی و نظارت بر عرضه فرآورده های خام دامی یکی از وظایف اصلی سازمان دامپزشکی بوده، لذا این شبکه نیز مطابق با قوانین و آیین نامه های نظارتی اقدام به استقرار ناظرین بهداشتی در فروشگاههای زنجیره ای و ایجاد نظارت بهداشتی حداکثری و کنترل کیفی فرآورده های خام دامی تا لحظه تحویل به سبد مصرفی خانوار نموده است.
دکتر محمد سلیمانی پور در ادامه تصریح نمود: با توجه به ضوابط و مقررات سازمان دامپزشکی کشور هر گونه عرضه در شرایط غیر بهداشتی تخلف محسوب گردیده و این شبکه با متخلفین برخورد قانونی و بدون اغماض انجام می دهد .
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان ضمن تاکید بر اینکه کلیه فرآورده های خام دامی عرضه شده در بازار باید در کشتارگاهها و تحت نظارت ناظر ذبح شرعی ، کشتار و همچنین تحت نظارت مسوولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استحصال و یا بسته بندی گردد از شهروندان خواست از تهیه هرگونه فرآورده خام دامی نظیر گوشت قرمز و سفید فاقد لیبل و هویت خودداری نمایند و فرآورده های خام دامی خود را تنها از مراکز مجازی که تحت نظارت شبکه دامپزشکی می باشند تهیه نمایند و هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه تولید و عرضه فرآورده های خام دامی را توسط سامانه 1512 به این شبکه اطلاع رسانی نمایند.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.