مدیرکل دامپزشکی لرستان خبر داد:

معدوم‌سازی اسب‌های مبتلا به بیماری «مشمشه» در چگنی

مدیرکل دامپزشکی لرستان از معدوم‌سازی اسب‌های مبتلا به بیماری «مشمشه» در شهرستان چگنی خبر داد.
کد خبر  13540
daily

به گزارش فاخته، دکتر مصطفی زبردست، اظهار داشت: چهار رأس اسب مبتلا به بیماری «مشمشه» که از یکی از استان‌های نوار غربی کشور وارد استان لرستان شده بودند بعد از تست توسط همکاران دامپزشکی لرستان و مشخص‌شدن آلودگی آنها به بیماری «مشمشه» با رعایت الزامات بهداشتی مدنظر سازمان دامپزشکی کشور و با حضور همکاران مؤسسه واکسن و سرم‌سازی رازی کشور دفن بهداشتی شدند.

وی افزود: بیماری «مشمشه» جزو بیماری‌های باکتریایی و مشترک بین انسان و تک سمی‌هاست که در صورت عدم حذف دام‌های بیمار قابلیت سرایت و انتقال به انسان را خواهد داشت.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به اینکه اسب‌های فوق از یکی از استان‌های نوار غربی کشور وارد استان شده بودند بعد از انجام تست‌های سرولوژیک و بالینی توسط همکاران دامپزشکی و اثبات آلودگی به بیماری «مشمشه» طی هماهنگی به‌عمل‌آمده با سازمان دامپزشکی کشور و مؤسسه واکسن و سرم‌سازی رازی کشور بر اساس الزامات بهداشتی دام‌های بیمار حذف و معدوم شدند.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید. 

زبردست، از همه دامداران درخواست کرد که هرگونه علائم بیماری در بین دام‌های خود را به سریع‌ترین مرکز دامپزشکی اطلاع‌رسانی کنند.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.