مدیرکل دامپزشکی لرستان خبر داد؛

۲۱ ماه حبس برای قصاب عرضه‌کننده گوشت غیربهداشتی در خرم‌آباد

مدیرکل دامپزشکی لرستان از تعیین ۲۱ ماه حبس برای قصاب عرضه‌کننده گوشت غیربهداشتی در خرم‌آباد خبر داد.
کد خبر  13381
daily

به گزارش فاخته، مصطفی زبردست شامگاه امروز شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: یک واحد قصابی در شهرستان کوهدشت پلمب و یک قصاب در شهرستان خرم‌آباد به ۲۱ ماه حبس محکوم شد.

وی افزود: همکاران دامپزشکی لرستان در جریان گشت‌ها و بازدیدهای سرزده از واحدهای عرضه‌کننده گوشت قرمز در سطح استان یک واحد قصابی در شهرستان کوهدشت را به دلیل تخلفات بهداشتی با هماهنگی مقام قضائی شهرستان مربوطه پلمب کردند و یک واحد قصابی در شهرستان خرم‌آباد که طی ماه‌های گذشته اقدام به عرضه گوشت غیربهداشتی کرده بود طی بازدید صورت‌گرفته توسط همکاران دامپزشکی استان و تشکیل پرونده قضائی بارأی مقام قضائی به ۲۱ ماه حبس محکوم شد.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

مدیرکل دامپزشکی لرستان به همه واحدهای عرضه‌کننده مواد خام دامی یادآوری کرد هرگونه عرضه گوشت سفید و گوشت قرمز منوط به رعایت ضوابط بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور بوده و با متخلفین برابر با قانون برخورد لازم به عمل می‌آید.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.