به گزارش فاخته، دکتر امیر جوادی تشریح کرد: هر ساله با شروع فصول گرم سال و افزایش فعالیت کنه ها(ناقل ویروس عامل بیماری) لزوم اطلاع رسانی به آحاد جامعه و همچنین اجرای برنامه های پیشگیرانه توسط دستگاههای اجرایی ذیربط برای پیشگیری از ابتلا به بیماری ضروری است .
دکتر جوادی ادامه داد: اداره کل دامپزشکی استان قزوین از ابتدای سال جاری 515 هزار متر مربع جایگاه نگهداری دام و بدن 118 هزار راس دام را سمپاشی کرده و با ارسال پیامک به گروههای شغلی مرتبط و برگزاری کلاسهای آموزشی و ترویجی، طراحی و ارسال پوستر و بروشور به روستاها، کشتارگاهها و قصابیها و مراکز دامپزشکی و خانه های بهداشت، که گروههای در معرض خطر محسوب می شوند سعی در آگاهی رسانی به عموم مردم دارد.
دکتر جوادی در بخش دیگری از صحبتهایش تصریح کرد: با توجه به اینکه بیماری تب کریمه فاقد علائم بالینی واضح در دام می باشد، لذا نگهداری لاشه به مدت 24 ساعت در محیط پیش سرد کشتارگاه و عدم تماس با خون و ترشحات لاشه و همچنین کنه های روی بدن دام، انتقال بیماری در افراد را به حد اقل میزان خود می رساند.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
دکتر جوادی ضمن تاکید بر لزوم بهبود ساختار واحدهای دامداری بر رعایت ایمنی فردی توسط گروههای شغلی پر خطر تاکید کرد و از صدا و سیما و رسانه های جمعی خواست، با توجه به اهمیت بیماری کشنده تب کریمه، در راستای آگاهی بخشی به عموم مردم با اداره کل دامپزشکی همکاری کنند.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.