به گزارش فاخته، دکتر رضایی به همراه کارشناس این اداره کل با حضور در یک واحد تولیدی کنسرو ماهی در شهرستان ساوه این واحد را از نظر مواردی از قبیل GMP، نحوه پیاده سازی سیستمHACCP، مستندات و رعایت الزامات، بر اساس قوانین سازمان دامپزشکی مورد بازرسی و ممیزی قرار داد.
این بازدید به منظور صدور کد IR جهت صادرات محصولات تولیدی به کشور های مختلف انجام گرفت.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.