به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران دکتر حمزه آقاپور کاظمی، مدیرکل دامپزشکی، در حاشیه این دوره آموزشی با بیان اینکه این دوره با تدریس دکتر نیازی از سازمان دامپزشکی کشور و با حضور روسای اداره های دامپزشکی شهرستانها و کارشناسان نظارت بر بهداشت مواد غذایی اداره کل و شهرستانها برگزار شد، اظهار داشت: ارتقای دانش فنی و عملیاتی عوامل نظارتی و تولید، کلید عبور از چالشهای صادراتی و تسهیل فرآیندهای مربوطه است.
وی برگزاری چنین دورههایی را ضروری خواند و افزود: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری بر جهش تولید و نقش بیبدیل صادرات در شکوفایی اقتصادی، عزم ما در دامپزشکی استان بر این است تا با توانمندسازی هرچه بیشتر واحدهای تولیدی و نظارتی، زمینه افزایش کمّی و کیفی صادرات محصولات دامی و لبنی استان را که از پتانسیل بالایی برخوردار است، فراهم آوریم.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با بیان اینکه برگزاری این دورهها گامی موثر در استانداردسازی تولید، تضمین سلامت محصول و نهایتاً تسهیل و افزایش صادرات است، خاطرنشان کرد: در این دوره آموزشی به آشنایی کامل با آخرین الزامات و استانداردهای ملی و بینالمللی، از جمله شرایط دامداریهای گاو شیری، الزامات کارخانجات لبنی و سیستمهای مهم تضمین کیفیت مانند اصول Good Manufacturing Practice (GMP) و Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)، برای کلیه دستاندرکاران این عرصه پرداخته شد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
گفتنی است در این دوره آموزشی، علاوه بر ارائه مباحث تئوری، با انجام ممیزی عملی در کارخانه میزبان، شرکتکنندگان به صورت عینی و کاربردی با آخرین دستورالعمل ها و نحوه اجرا و ارزیابی این الزامات آشنا شدند.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.