یادداشت؛ دکتر هادی زارعی:

تعامل و پاسخگویی؛ الگویی قابل بررسی در رویه جدید نظام دامپزشکی

پس از حضور دکتر «عباسعلی مطلبی» در راس سازمان نظام دامپزشکی کشور به عنوان سازمانی متکی بر حضور بیش از 50 هزار عضو دانش آموخته دانشگاهی، شاهد تغییر در رویه این سازمان نسبت به دوره های قبلی هستیم.
کد خبر  13941
titr

فاخته- طی این چند سال، شاهد برخی بحث ها و حتی جدل ها در فضای مجازی بین اعضای نظام بودم که مسئولین و متولیان کشور در این گروه ها صرفا ناظر این درگیری ها بودند! بدون آن که اظهار نظری کنند و همین سکوت و عدم دخالت و پاسخگویی، سبب شعله ور شدن آتش این بحث ها و اغلب بی نتیجه ماندن آنها می شد.

اما پس از حضور دکتر «عباسعلی مطلبی» به عنوان رئیس جدید این سازمان، از روزهای اول تصدی این مسئولیت شاهد هستیم که عمدتا پاسخ مباحث و ابهامات و حتی اتهامات مطروحه از سوی اعضا با سعه صدر داده شده و همین موضوع سبب خاتمه یافتن بحث ها و از ادامه دار شدن و ورود سایر اعضا به بحث نیز جلوگیری می شود.

همچنین، عمدتا در این فضا شاهد آن هستیم که رئیس سازمان نظام دامپزشکی، حلقه مدیریتی این سازمان را باز نگه داشته و از همه افراد توانمند دعوت می کند تا جهت کمک به سازمان و اعضا قدم جلو گذاشته و در صورت داشتن توانمندی های مدیریتی این نهاد را یاری رسانند. در فضای میدان نیز شاهد آن هستیم که بازدیدهای دکتر مطلبی از مراکز مرتبط و برگزاری جلسات با تشکل های صنفی بیشتر و هدفمند تر از قبل در جریان است که این موارد نیز در ارائه تصویری واقعی از حوزه کاری اعضای نظام بسیار بهتر و کارآمدتر عمل کرده و لذا تصمیم های بهتری می توان در زمینه پپشبرد امور اتخاذ کرد.

این رویکردهای تعاملی و پاسخگویی در نوع خود ضمن ایجاد اعتماد از دست رفته اعضا به سازمان سبب می شود تا افراد در اقصی نقاط کشور، سازمان، را خانه خود بدانند و برای بهتر شدن وضعیت آن از هیچ کمکی فروگذار نکنند.

از طرفی، پاسخگویی انجام شده سبب می شود تا ابهامات و شایعات رفع شوند؛ نگرانی ها بر طرف شده و صرفا مسایل اساسی سازمان محور پرسش و مطالبه قرار گیرند و سازمان نظام به خاطر پرداختن به حاشیه ها از اهداف اصلی خود دور نماند.

این رویه و این رویکرد پسندیده نه تنها در میان مدیران استانی نظام بلکه در تمام سطوح مدیریتی دولتی دامپزشکی نیز باید نهادینه شود و تعامل و پاسخگویی به همکاران، محور حرکت قرار گیرد. این را از این باب عنوان کردم که گاها به عنوان یک رسانه تخصصی هفته ها و ماه ها منتظر می مانیم تا مدیر کل فلان استان لطف کرده و پاسخگوی سئوالات ما که چیزی جز مطالبه همکاران نیست باشد اما در انتها عمدتا با عدم پاسخگویی روبرو می شویم! این دسته از مدیران که حتی خود را پاسخگوی رسانه ها نمی دانند چطور می توانند ادعای پاسخگویی به همکاران خود را داشته باشند؟

به هر حال، کار خوب نیازمند ترویج است و لذا حسب وظیفه رسانه ای خود ضمن ابراز گلایه از برخی مدیران استانی نظام و بخش دولتی که گاها پاسخگوی ما نیستند از جمله استان های.............. (فعلا از ذکر نام خودداری می کنیم) لازم دیدیم در ترویج روحیه پاسخگویی که در افرادی نظیر؛ دکتر مطلبی، دکتر رفیعی پور و برخی معاونین این دو سازمان دیده می شود سایر مدیران به ویژه در استان ها را نیز به پیروی از این رویکرد در جهت حرکت در مسیر تعامل و پاسخگویی دعوت کنیم.

دکتر هادی زارعی

مدیر مسئول

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
آنچه شما گفته اید
  • همکار
    می گوید:
    در صورتی میتونه مثبت باشه که منتج به نتیجه بشه .در غیر اینصورت این نوع برخورد تنها سوپاپ اطمینان برای کاهش خشم خواهد بود که بعد از مدت کوتاهی بی اثر شده باعث دلزدگی دلسوزان و فعالان صنفی خواهد شد .
  • ایمان
    می گوید:
    دقیقا. همین موردها باعث تفاوت ایشان با دوره های قبل شده
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.