سازمان نظام دامپزشکی اعلام کرد:

پیگیری های این سازمان در جهت رفع مشکلات و معضلات مسئولین فنی بهداشتی + مکاتبات

سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا در جلسات، مذاکرات و مکاتبات متعدد پیگیر تدوین آیین‌نامه و اجرایی شدن هر چه سریعتر ماده مربوطه در جهت رفع مشکلات مسئولین فنی بهداشتی است.
کد خبر  12460
titr

به گزارش فاخته به نقل از سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا، در جلسات و مکاتبات متعدد صورت گرفته توسط سازمان نظام دامپزشکی تلاش شد با تفسیر نقش خطیر مسئولین فنی بهداشتی در چرخه سلامت، رفع هر چه سریعتر مشکلات و معضلات این حوزه در دستور کار قرار گیرد.

در سطح جهانی از سلامت واحد به عنوان رویکردی در حوزه امنیت اجتماعی، سیاسی و پدافند غیرعامل یاد می‌کنند. نظر به آنکه دامپزشکی حلقه واسط در روابط سه رکن سلامت واحد (محیط زیست، انسان و دام) است، نقش بی‌بدیل حوزه و همچنین مسئولین فنی بهداشتی با انجام شرح وظایف مذکور در وصول به رویکرد فوق، نقشی خطیر و مهم در کنترل شرایط پرورش، نگهداری فرآوری دام و فرآورده‌های خام دامی و محصولات با منشا دامی می‌باشد.

به همین منظور سازمان نظام دامپزشکی با ارسال مکاتباتی با معاون اول محترم رئیس جمهور، وزیر محترم جهاد کشاورزی و رئیس محترم کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه کشور (بندهای 6 و 12) توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) خواستار پیگیری و ابلاغ دستورات لازم جهت تدوین آئین‌نامه اجرایی ماده 34 برنامه هفتم توسعه کشور به حوزه‌های ذیربط شد.

در متن مکاتبات سازمان نظام دامپزشکی آمده است، تعارض منافع در اجرای قانون، آئین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی، دریافت حقوق و دستمزد از مالکان و متصدیان مراکزی که آنها وظیفه نظارت بر محصولات واحدهای تولیدیشان را برعهده دارند، و عدم شفافیت در مصوبه هیات محترم وزیران، در استان‌ها و دستگاه‌های مختلف، تفاسیر متفاوتی از روش محاسبه پرداخت حقوق مسئولین فنی بهداشتی ایجاد نموده است و سال‌ها است رویه عملی واحدی تجویز نگردیده است.

همچنین گفته شده است سازمان نظام دامپزشکی وفق ماده 2 و 3 قانون تاسیس سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا مصوب 18/08/1376 ، وظیفه حفظ و حمایت از حقوق صنفی دامپزشکان و سایر رده‌های حرفه دامپزشکی در برابر اشخاص حقیقی و حقوقی، حفظ و حمایت از حقوق اشخاص حقیقی و حقوقی که به نحوی از خدمات حرفه دامپزشکی بهره‌مند می‌شوند، را برعهده دارد و همچنین آمادگی و بستر لازم جهت همکاری هر چه بیشتر شاغلان حرفه دامپزشکی با دستگاه‌های اجرائی دولتی به منظور ارتقاء بهداشت عمومی و اظهارنظر مشورتی در زمینه تدوین پیش‌نویس لوایح، تصویب‌نامه‌ها و آیین‌نامه‌های مرتبط با امور دامپزشکی که از مراجع ذیصلاح ارجاع شده به طور کامل در این سازمان موجود است.

امید است بعد از سال‌ها با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در ماده 34 برنامه هفتم توسعه با تدوین آیین‌نامه اجرایی صحیح و بی‌نقص مشکلات معیشتی، حقوقی و قطع ارتباط مالی مسئولین فنی بهداشتی با کارفرما حل گردد.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید. 

گفتنی است سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا با مشورت از تمامی حوزه‌های ذی‌ربط در این مساله، به خصوص کانون‌ها و انجمن‌های مسئولین فنی و بهداشتی پیگیر اجرایی شدن کامل ماده 34 برنامه هفتم توسعه و رفع همیشگی معضلات و مشکلات مسئولین فنی بهداشتی خواهد بود.

نامه سازمان نظام دامپزشکی به معاون اول محترم رئیس جمهور

نامه سازمان نظام دامپزشکی به وزیر محترم جهاد کشاورزی

نامه سازمان نظام دامپزشکی به رئیس مجترم کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.