معاون فنی و صدور پروانه سازمان نظام دامپزشکی با اشاره به رای دیوان عدالت اداری:

فروش لوازم داروها و خدمات دامپزشکی مستلزم اخذ مجوز از اتحادیه های صنوف وابسته به وزارت صمت نمی باشد

معاون فنی و صدور پروانه های سازمان نظام دامپزشکی با ارسال رای دیوان عدالت اداری به رؤسای شورای نظام دامپزشکی استان های سراسر کشور یادآور شد که فروش لوازم داروها و خدمات دامپزشکی مستلزم اخذ مجوز از اتحادیه های صنوف وابسته به وزارت صمت نمی باشد.
کد خبر  11731
titr

به گزارش فاخته در نامه صادره از سوی دکتر محمدحسن گلپایگانی آمده است:

رؤسای محترم شورای نظام دامپزشکی استان های سراسر کشور

با سلام

احتراماً، عطف به تماس مکرر همکاران در خصوص مشکلات حادث شده از سوی برخی اتحادیه های صنفی و متعاقب آن اقدامات اداره اماکن به پیوست رای دیوان عدالت اداری جهت استحضار و بهره برداری لازم ارسال می گردد. لازم به ذکر است در حکم صادره لوازم مورد مصرف در دام به صراحت عنوان شده است لذا بر اساس حکم صادره و نیز نامه های سازمان دامپزشکی کشور فروش لوازم داروها و خدمات دامپزشکی مستلزم اخذ مجوز از اتحادیه های صنوف وابسته به وزارت صمت نمی باشد.

دکتر محمد حسن گلپایگانی

معاون فنی و صدور پروانه ها

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

خبرهای مرتبط
تصاویر خبر
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.