به گزارش فاخته، در پی بازرسیهای دوره ای بازرسان فرآورده های خام دامی اداره دامپزشکی شهرستان قم، یک محموله گوشت مرغ فاسد به وزن 3.5 تن از یک خودرو در شهرک صنعتی شکوهیه کشف شد.
این محموله بدلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی و مشاهده علائم ارگانولپتیکی نامناسب ( بوی تعفن، تغییر رنگ و بافت غیرعادی ) توقیف گردید و پس از انجام آزمایشات میکروبی غیر قابل مصرف انسانی تشخیص داده شد و با حکم دادستان محترم استان، مطابق با ضوابط قانونی معدوم گردید.
محسن حسینی مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی شهرستان قم، ضمن اعلام این خبر افزود: «فساد این محموله ناشی از عدم رعایت ضوابط بهداشتی و شرایط نامساعد تولید و نگهداری غیراصولی محصول بوده است.»
رصد رویدادهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور با درگاه های ارتباطی فاخته در «تلگرام»، «ایتا»، «بله» و «سروش»
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
وی از شهروندان خواست تا از خرید هرگونه فرآوردهگوشتی فاقد برچسب بهداشتی خودداری کرده و موارد مشکوک را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ گزارش دهند.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.