به گزارش فاخته، دکتر علی سلیمانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار کرد کرد: ارزش غذایی گوشتهای منجمد کامل بوده و هیچ تفاوتی با گوشت گرم ندارد.
رئیس دامپزشکی نیشابور افزود: گوشتهای منجمد همانند گوشت گرم در کشتارگاه استحصال و بستهبندی میشوند، فرآیند انجماد هم به صورت کامل یعنی طی ۸ ساعت در دمای منفی ۳۸ درجه سانتیگراد انجام پذیرد از این رو هیچ یک از عناصر و ویتامینهای آن از بین نمیرود و ارزش غذای آن با ارزش غذایی گوشت گرم تفاوتی ندارد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
وی تصریح کرد: در هنگام خرید گوشت منجمد خارجی یا داخلی به برچسب روی بستهبندی، تاریخ تولید و زمان نگهداری آن دقت شده و از متصدی خواسته شود تا گوشت با استفاده از اَره مناسب به قطعات کوچکتر برای نگهداری در فریزر خانگی تقسیم و تا ۲ یا ۳ ساعت قبل از پخت از حالت انجماد خارج نشود.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.