مصرف گوشت منجمد، زیان دارد؟

در حالی که برخی صفحه ها و کانال های فضای مجازی از مضرات مصرف گوشت منجمد می گویند اما رئیس دامپزشکی نیشابور تاکید می کند ارزش غذایی گوشت منجمد، کامل است و با گوشت گرم تفاوتی ندارد.
کد خبر  11515
daily

به گزارش فاخته، دکتر علی سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار کرد کرد: ارزش غذایی گوشت‌های منجمد کامل بوده و هیچ تفاوتی با گوشت گرم ندارد‌.
رئیس دامپزشکی نیشابور افزود: گوشت‌های منجمد همانند گوشت گرم در کشتارگاه استحصال و بسته‌بندی می‌شوند، فرآیند انجماد هم به صورت کامل یعنی طی ۸ ساعت در دمای منفی ۳۸ درجه سانتی‌گراد انجام پذیرد از این رو هیچ یک از عناصر و ویتامین‌های آن از بین نمی‌رود و ارزش غذای آن با ارزش غذایی گوشت گرم تفاوتی ندارد.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

وی تصریح کرد: در هنگام خرید گوشت منجمد خارجی یا داخلی به برچسب روی بسته‌بندی، تاریخ تولید و زمان نگهداری آن دقت شده و از متصدی خواسته شود تا گوشت با استفاده از اَره مناسب به قطعات کوچکتر برای نگهداری در فریزر خانگی تقسیم و تا ۲ یا ۳ ساعت قبل از پخت از حالت انجماد خارج نشود.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.