به گزارش فاخته، دکتر علی سلیمانی در آستانه 28 سپتامبر (6 مهر) روز جهانی هاری ضمن خطرناک توصیف نمودن این بیماری بر افزایش آگاهی جامعه در مورد بیماری هاری و تلاش برای پیشگیری و جلوگیری از انتقال این بیماری تاکید نمود و اظهار داشت : آشنایی با بیماری هاری و خطراتی که بوسیله آن سلامت جامعه را تهدید می کند همچنین افزایش آگاهی نسبت به معضلات بهداشتی که رفتارهای انسان با حیوانات بوجود می آورد نقش بسزایی در پیشگیری و کنترل بیماری هاری خواهد داشت .
وی با بیان اینکه واکسیناسیون سگهای صاحبدار یکی از مهمترین راههای پیشگیری و کنترل بیماری هاری می باشد و طی شش ماهه اول امسال حدود 8000 سگ صاحبدار علیه این بیماری در نیشابور واکسینه شده اند، افزود : در همین راستا در روز جهانی هاری نیز خدمات واکسیناسیون هاری حیوانات خانگی در محل شبکه دامپزشکی و مراکز تابعه بصورت رایگان انجام خواهد شد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور بیماری هاری را بیماری ویروسی خطرناک عصبی و مشترک بین انسان و حیوان عنوان کرد و گفت: ریزش بزاق از دهان ، فلجی اندامها ، عدم قدرت تشخیص و نهایتا مرگ را از نشانه های بارز این بیماری دانست و یادآورشد که این بیماری درمان ندارد و در صورت حیوان گزیدگی فرد باید سریعا برای انجام اقدامات بهداشتی لازم به مراکز بهداشتی مراجعه نماید .
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.