به گزارش فاخته به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران در جلسه کارگروه بهبود بهره وری تغذیه دام و طیور استان مازندران با بیان اینکه سالانه ۳۰ درصد محصولات کشاورزی و باغی کشور در مراحل مختلف از بین میرود و برای مصارف انسانی، صنایع غذایی و خوراکی قابل مصرف نیست. گفت: ۷۰ درصد هزینههای تولید دام و طیور مربوط به تعذیه و خوراک است.
محمد مهدی عباس زاده به لزوم استفاده از بقایای زراعی، باغی و صنایع تبدیلی در تغذیه دام و طیور تاکید کرد و افزود: سالانه ۱۳۹ هزار و ۷۵۰ تن سبوس دوکوب برنج در استان وجود دارد که میتوان با فرآوری مناسب در تغذیه دام و طیور از آن استفاده کرد.
وی با بیان اینکه عدم وجود دستگاهها و تجهیزات فرآوری و بسته بندی بقایای گیاهی محصولات کشاورزی و باغی از مشکلات در زمینه تامین خوراک مورد نیاز دام و طیور استان است، گفت: اجرای طرحهای پایلوت با همکاری و تعامل بیشتر بین مراکز تحقیقاتی و بخش تولید ضروری است.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: طرحهایی که باعث کاهش هزینه تولید دام و طیور میشود مورد حمایت جهاد کشاورزی است.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.