به گزارش فاخته، مواردی که در این جلسه به بحث و تبادل نظر قرار گرفت ابتدا این بود که تنها محل عرضه دارو در داروخانه باشد و اقدام برای جلوگیری از تهدید و مخاطرات فروش دارو توسط زنجیره های یکپارچه تولید صورت گیرد.
رئیس هیئت مدیره کانون داروخانه داران دامپزشکی کشور با اعلام این خبر گفت: نظارت بر روند صدور مجوزهای غیر کارشناسانه، پیگیری مجدد سازمان از وزارت نیرو و اجرای تعرفههای عمومی، برخورد قاطع سازمان دامپزشکی با فروشندگان اینترنتی داروهای دامپزشکی و فروشندگان غیر مجاز دارو، حضور انجمنها و کانونها در کمیسیونها با داشتن حق رای، بررسی راهکارها و فواید و موانع طرح نسخه الکترونیک که برای کنترل آنتی بیوتیکها و هورمونها و نظارت بهداشتی اقلام خارج از شبکه و قاچاق از جمله سایر موارد مورد بحث بود.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
دکتر علی اکبر دشتی زاده افزود: برای اجرای مفیدتر و ایجاد بستر بهتر با آموزش مجازی و مشورت از کانون ها و پیشکسوتان و خرد جمعی در ابتدا بهتر است عوامل بازدارنده و فروش دارو توسط زنجیره یکپارچه تولید حذف گردد و گام دوم برای اجرای این طرح میتواند ایجاد سامانه درج قیمت به روز توسط تولیدکنندگان در همین نرمافزار باعث تقویت و ایجاد انگیزه به مانند سامانههای بیمه داروخانههای انسانی ایجاد شود.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.