در دیدار رئیس انجمن داروخانه داران دامپزشکی استان اردبیل با معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور عنوان شد:

قول مساعد دکتر «رفیعی پور» برای رفع مشکلات بخش خصوصی و داروخانه های دامپزشکی

رئیس انجمن صنفی داروخانه داران دامپزشکی استان اردبیل با معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور دیدار و گفتگو کرد.
کد خبر  12630
titr

به گزارش فاخته، در این دیدار دکتر «ملیسا پوردنیا«، ضمن طرح موانع و مشکلات و نیز معضلات داروخانه های دامپزشکی به ویژه در استان اردبیل خواستار کمک فوری سازمان دامپزشکی برای رفع این مشکلات شد.

در انتهای این دیدار، رئیس انجمن صنفی داروخانه داران دامپزشکی استان اردبیل موارد مورد اشاره شده را در قالب نامه ای به شرح زیر به دکتر رفیعی پور انتقال داد که رئیس سازمان دامپزشکی کشور هم قول مساعد برای تلاش حداکثری جهت رفع موارد مطروحه را داد.

در نامه دکتر «ملیسا پوردنیا» آمده است:

حضور ریاست محترم سازمان دامپزشکی کشور

جناب آقای دکتر رفیعی پور

با سلام

احتراما به استحضار می رساند حدود ۱۰۰ داروخانه ی دامپزشکی در استان اردبیل و چندین هزار داروخانه در سطح کشور توسط همکاران دامپزشک احداث گردیده و مدیریت می شود تا از طریق ارائه ی مشاوره به دامداران و مرغداران در خصوص استفاده ی مناسب و به جا از دارو باعث ارتقاء سطح بهداشت جمعیت دامی و به تناسب آن جامعه ی انسانی گردند اما متاسفانه در این مسیر مشکلات فراوانی وجود دارد که این مهم را تحت تأثیر قرار می دهد در زیر به اختصار به مواردی از آنها اشاره می نمایم

1- افزایش تعداد دانشکده های دامپزشکی و بالا رفتن تعداد فارغ التحصیلان دامپزشکی تعداد متقاضیان داروخانه را افزایش داده و باعث رقابت منفی بین داروخانه داران گردیده است.

2- صدور بی رویه پروانه ی داروخانه های دامپزشکی بدون اعمال محدودیت خاص باعث کاهش فروش دارو و افزایش داروهای تاریخ منقضی گردیده است.

3-فروش مستقیم دارو توسط شرکتهای پخش به دامداران و مرغداران باعث حذف داروخانه های دامپزشکی گردیده است و نتیجه آن ضرر و زیان همکاران و سود و منفعت برای دامداران و مرغداران است.

4- کاهش جمعیت دامی افزایش دانش آموختگان دامپزشکی افزایش صدور پروانه های داروخانه های دامپزشکی بدون در نظر گرفتن سابقه کار و بدون در نظر گرفتن تناسب تعداد کلینیک و داروخانه باعث ایجاد مشکلات اقتصادی برای همکاران دامپزشک و تعطیلی بسیاری از داروخانه ها گردیده است.

5- بالا بودن ضریب مالیاتی داروخانه های دامپزشکی (۶٫۹) که در مقایسه با داروخانه های انسانی متوسط (۴٫۵) تفاوت غیر قابل توجیه دارد.

6- افزایش غیر منطقی هزینه های صدور و تمدید پروانه های دامپزشکی و امتیازهای باز آموزی که شکایت بسیاری از همکاران در اقصی نقاط کشور داشته ولی به نتیجه ی قابل قبولی هم نرسیده است.

جناب آقای دکتر رفیعی پور سرنوشت هزاران خانوار فعال بخش خصوصی دامپزشکی به تصمیمات و عملکردهای شما بزرگوار گره خورده است تا با عنایت و تدبیرتان مرهمی بر مشکلات فرزندانتان در خانواده ی عظیم و ساعی دامپزشکی باشید.

پیشاپیش از بذل توجه و همیاری تان نهایت سپاس را دارم.

دکتر ملیسا پوردنیا

رئیس انجمن صنفی داروخانه داران دامپزشکی استان اردبیل

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید. 

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
آنچه شما گفته اید
  • Zz
    می گوید:
    چرا برای تمدید پروانه داروخانه دامپزشکی باید حدود سیصد میلیون ریال هزینه به نظام دامپزشکی پرداخت کنیم؟
  • ایمان
    می گوید:
    ممنونیم خانم دکتر. واقعا حرف دل را را در این نامه عنوان کردید. من به عنوان یک داروخانه دار دامپزشکی در حال ورشکستگی هستم و هیچ حمایتی از بنده نمی شود
  • دامپزشک
    می گوید:
    درود بر شما خانم دکتر. امیدواریم با حضور دکتر رفیعی پور شاهد کاهش این مسایل و حل انها باشیم
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.