شیوع تب برفکی در اروپای مرکزی

مارک ویبورنی وزیر کشاورزی جمهوری چک گفت: کشورهای اروپای مرکزی به دنبال هماهنگی گسترده اتحادیه اروپا برای مهار شیوع بیماری تب برفکی هستند.
کد خبر  13324
titr

به گزارش فاخته به نقل از یورو نیوز، مارک ویبورنی وزیر کشاورزی جمهوری چک گفت: کشورهای اروپای مرکزی به دنبال هماهنگی گسترده اتحادیه اروپا برای مهار شیوع بیماری تب برفکی هستند.

وی به خبرنگاران گفت که هدف ارائه یک پیشنهاد واحد به کمیسیون اروپا همراه با شرکای گروه ویسگراد (V۴)- جمهوری چک، اسلواکی، لهستان، مجارستان و اتریش و آلمان است.

وی گفت: «وضعیت کنونی نیاز به یک واکنش هماهنگ در سطح اتحادیه اروپا برای جلوگیری از گسترش بیشتر این بیماری و محافظت از دام در کشورهای عضو دارد.»

وزیر افزود که اقدامات فوق العاده دامپزشکی در حال حاضر انجام شده است و وضعیت اضطراری تنها در صورتی اعلام می‌شود که شیوع بیماری در یک مزرعه در این کشور تأیید شود.

بر اساس آخرین گزارش‌ها، شیوع بیماری تب برفکی در مزارع اسلواکی و مجارستان تأیید شده است. یک مورد شیوع در اسلواکی در ابتدای هفته فقط در ۵۰ کیلومتری مرز با جمهوری چک قرار دارد.

در جمهوری چک، علاوه بر محدودیت در واردات دام و محصولات دامی، این ممنوعیت شامل خوراک، از جمله یونجه و کاه، از اسلواکی و مجارستان نیز می‌شود.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

بیماری تب برفکی یک بیماری ویروسی بسیار مسری است که عمدتاً بر حیوانات سم پا مانند گاو، خوک، گوسفند و بز تأثیر می‌گذارد. باعث تب، بی اشتهایی، ترشح بیش از حد بزاق و ایجاد تاول در دهان و پاها می‌شود.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.