دبیر انجمن واردکنندگان دارو، افزودنی و مواد بیولوژیک دام:

واردات ۷۰۰ میلیون دلار داروی دامی چینی و هندی/ تخصیص ارز واردات واکسن دام ۶۰ روزه شد

دبیر انجمن واردکنندگان دارو، افزودنی و مواد بیولوژیک دام با بیان اینکه سالیانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون دلار ارز صرف واردات این اقلام می‌شود، گفت: مدت زمان تخصیص ارز برای واردات دارو، واکسن، افزودنی‌ ها و مواد بیولوژیک دام از سوی بانک مرکزی بین ۵۵ تا ۶۰ روزه شد.
کد خبر  12643
titr

به گزارش فاخته به نقل از ایرنا، «حمیدرضا توکلی» امروز (دوشنبه) در نشست خبری نخستین نمایشگاه تخصصی دام، طیور و صنایع وابسته افزود:‌ این میزان واردات دارو، واکسن، مواد اولیه، افزودنی ها و مواد بیولوژیک برای تامین نیاز کسری داخلی است.

وی درباره کیفیت واردات دارو، واکسن، مواد بیولوژیک، اظهار داشت: بخش عمده کالاهای مذکور از هند و چین تامین و وارد کشور می شود، در حالی که پیش از این محصولات مذکور از اروپا تامین و وارد می شد.

توکلی تصریح کرد: ملاک انجمن واردکنندگان واردات با کیفیت دارو، واکسن و مواد بیولوژیک است؛ بنابراین بازرسی و نظارت بر واردات کالاها را از دستگاه های نظارتی و مربوطه خواستاریم تا مشکلی پیش نیاید.

این مقام صنفی در ادامه با اشاره به مشکلات واردکنندگان این صنف، افزود: پیش از این تخصیص ارز واردکنندگان دارو، افزودنی و مواد بیولوژیک دام بین ۳۰ تا ۳۵ روز طول می‌ کشید که اکنون این مدت زمان به ۲ برابر افزایش یافته است.

دبیر انجمن واردکنندگان دارو، افزودنی و مواد بیولوژیک دام اظهار داشت: تعدد سامانه های مختلف در سازمان دامپزشکی، سامانه جامع تجارت و سامانه های وزارت جهاد کشاورزی و مقررات دست و پاگیر موجب مشکلاتی عدیده‌ای برای واردکنندگان شده است.

وی، دریافت تعهدنامه محضری را یکی دیگر از معضلات واردکنندگان دانست و تصریح‌کرد: تاکنون مکاتباتی با هیات مقررات زدایی برای حذف این موضوع داشته ایم، اما هنوز پس از گذشت ۲ ماه پاسخی دریافت نکرده ایم.

توکلی گفت: در حال حاضر ترخیص کامل کالاهای وارداتی به‌طور ۱۰۰ درصد از گمرکات انجام نمی شود، این در حالیست که محصولات وارداتی دارو، واکسن، افزودنی ها و مواد بیولوژیک ماندگاری طولانی ندارد و زود فاسد می شوند.

دبیر انجمن واردکنندگان دارو، افزودنی و مواد بیولوژیک افزود: کوتاه بودن مدت زمان فیش‌ های ارزی یکی دیگر از معضلات است که ۲۰ روز اعتبار دارد.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید. 

به گزارش ایرنا، نخستین نمایشگاه بین المللی دام و طیور و صنایع وابسته فردا ۲۰ آذر در نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب آغاز می‌شود و تا ۲۳ آذرماه ادامه می یابد.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.