بهره برداری از نخستین داروخانه شبانه روزی دامپزشکی گیلان

نخستین داروخانه شبانه روزی دامپزشکی استان گیلان در آستانه اشرفیه به بهره برداری رسید.
کد خبر  11834
special

به گزارش فاخته، دکتر بهرام واله، رئیس نظام دامپزشکی گیلان گفت: ۱۶۵ دامپزشک در عرصه درمانی و پیشگیری این استان فعالیت و ۸۵ داروخانه دامی نیز دارو‌های مورد نیاز را عرضه می‌کنند.

او افزود: با توجه به قیمت بالای دام‌های سنگین و تأثیر مستقیم آن بر اقتصاد روستاییان و همچنین نبود داروخانه‌ای که در ساعات شب و روز‌های تعطیل داروی مورد نیاز دامداران و پرورش دهندگان طیور، ماهیان، و زنبورداران را تأمین کند، نیاز به داروخانه شبانه روزی دامی به شدت احساس می‌شد.

رئیس نظام دامپزشکی گیلان از بهره برداری از نخستین داروخانه شبانه روزی دامپزشکی  استان در آستانه اشرفیه خبر داد و تصریح کرد: این داروخانه بیشتر نیاز دامداران شرق استان را تأمین می‌کند و ما برای مناطق دیگر استان نیاز به چنین داروخانه‌هایی نیاز داریم.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

دکتر وحید شمس نصرتی، موسس نخستین داروخانه شبانه روزی دامپزشکی گیلان هم گفت: در این داروخانه به صورت شبانه روزی بیش از هزار قلم داروی مورد نیاز دام، طیور، ماهی، زنبور و حیوانات خانگی عرضه می‌شود.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
آنچه شما گفته اید
  • دریادل
    می گوید:
    با سلام. برای داروخانه شبانه روزی هیچ دستورالعملی وجود نداره و چنین پروانه ای برای ایشان صادر نشده .
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.