فاخته- اداره کل دامپزشکی استان مازندران نیز در واکنش به این یادداشت (اینجا) توضیحاتی به شرح زیر را برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته ارسال کرد.
«مدیر کل دامپزشکی استان مازندران، از شناسایی و برخورد با شبکه های سازمانیافته در زمینه جمعآوری و توزیع غیرمجاز مرغهای تلف شده در سطح استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران دکتر حمزه آقاپور کاظمی مدیر کل در خصوص خبر منتشر شده در پایگاه خبری تحلیلی فاخته که به آگهی های تبلیغاتی فروش مرغ های تلف شده در سایت شیپور اشاره کرده است توضیحاتی ارائه داد و گفت: در حال برخورد با عاملین تهدید علیه بهداشت عمومی جامعه هستیم و این روند ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به مشاهده تبلیغات فروش مرغ های تلف شده در پلتفرم های مانند شیپور ضمن تقدیر از رسانه فاخته بابت این حساسیت، توجه و نگاه حمایتی این پایگاه خبری تاکید کرد: با وجود پیگیریها و نظارت های بهداشتی در کشتارگاه ها، مرغداریها، مراکز تولیدی، قطعه بندی و فرآوری متاسفانه شاهد عرضه غیر قانونی این محصولات در پلتفرم های اینترنتی بودیم.
مدیرکل دامپزشکی مازندران از همکاری دامپزشکی با اداره اطلاعات و نیروی انتظامی استان خبر داد و گفت: در عملیات های اخیر طی دوماه پایانی سال ۱۴۰۳ شبکه هایی در شهرستان های بابل و تنکابن متلاشی شده که مرغهای بیمار و تلف شده را جمعآوری و با عرضه به بازارهای محلی و مراکز فروش غیرمجاز، سلامت عمومی را به شدت تهدید میکردند که ضمن دستگیری عوامل آن پرونده به مراجع قضایی ارجاع شده است و نتایج آن پس از رسیدگی گزارش خواهد شد.
وی هشدار داد: این مرغها به دلیل عدم بررسی بهداشتی و احتمال انتقال بیماریهای خطرناک مشترک بین انسان و دام، به هیچ وجه قابل مصرف انسانی نیستند و فروش آن ها تهدید جدی علیه سلامت عمومی است.
آقاپور کاظمی با اشاره به فضای ایجاد شده در بستر اینترنت جهت سو استفاده این سودجویان گفت: با توجه به برخوردهای قاطعی که در سطح بازار عرضه با عوامل توزیع صورت گرفته و در حال اقدام می باشد متاسفانه عرضه در فضای اینترنتی را آغاز کرده اند.
وی تصریح کرد: قطعا با همکاری سازمان دامپزشکی و نهادهای نظارتی و اطلاعاتی با
عاملین این موضوع برخورد قاطع صورت خواهد گرفت و نتایج آن در اختیار رسانه ها قرار خواهد گرفت.
مدیرکل دامپزشکی استان مازندران ضمن هشدار به شهروندان از آنان خواست تا از خرید مرغ و فرآوردههای دامی از مراکز غیرمجاز و فروشندگان متفرقه خودداری کرده و تنها به مراکز مورد تأیید دامپزشکی مراجعه کنند.
وی با استقبال از دریافت گزارش های مردمی و رسانه ها گفت: با توجه به گستردگی فضاهای تبلیغاتی در فضاهای مجازی و بسترهای مختلف اینترنتی از شهروندان عزیز می خواهیم هرگونه مشاهده یا مواجه با موارد مشکوک را بلافاصله از طریق سامانه ی گزارشدهی۱۵۱۲ و یا به ادارات دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.
شایان ذکر است بر اساس قانون، عرضه فرآوردههای دامی فاسد یا تلفشده جرمی سنگین محسوب شده و مجازات سنگینی برای متخلفان در پی دارد.»
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.