به گزارش فاخته، دکتر علیرضا قدرتی در این رابطه گفت: متصدی یک واحد صنفی پرونده فروشی در طرقبه که با فروش دارو به مشتریان در امور درمانی و مایه کوبی دخالت می کرد، باتوجه عدم اخذ پروانه فعالیت درمانی، برای این واحد پرونده تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع شد.
وی عنوان کرد: پس طی مراحل قانونی و تشکیل جلسه دادرسی، فرد خاطی در رای بدوی دادگاه به دلیل عدم صلاحیت در امور درمانی و با توجه به عدم سوء پیشینه به ۷۰ میلیون ریال جزای نقدی جایگزین ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
این مقام مسئول تاکید کرد: باتوجه به اهمیت حوزه دارو و درمان، کلیه مراکز بخش غیر دولتی دارای پروانه فعالیت هستند و تحت نظارت بخش دولتی فعالیت می کنند.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.