به گزارش فاخته، دکترمحمد سیاح رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: با توجه به شکننده بودن پوسته تخم مرغ، بسته بندی و جداسازی آن از لحاظ کیفی بایستی با دقت بالایی انجام گیرد، تا از میزان ضایعات محصول جلوگیری گردد.
سیاح خاطر نشان ساخت: مراکز بسته بندی و پخش تخم مرغ با نصب و راه اندازی دستگاه های کندلینگ و سورتینگ از افزایش میزان ضایعات خود جلوگیری نموده و به توزیع یک محصول سالم و با کیفیت به بازار کمک می کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد یادآور شد: تخم مرغ های بسته بندی شده، به کمک دستگاههای اتوماتیک از لحاظ آلودگی، شکستگی و وجود خون و نطفه بررسی میشوند که بدین ترتیب محصولی سالم و با کیفیت به دست مصرفکننده خواهد رسید.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
دکتر سیاح با اشاره به اینکه 14 مرکز بسته بندی و پخش تخم مرغ در سطح شهرستان مشهد فعالیت می نمایند و روزانه بطور میانگین 194 تن تخم مرخ خوراکی در این مراکز بسته بندی و توزیع می گردد، افزود: نخستین مرکز بسته بندی تخم مرغ شهرستان مشهد مجهز به دستگاه های اتوماتیک سورتینگ و کندلینگ شده است تا تخم مرغ ها بدون دخالت دست از لحاظ وزنی و بهداشتی سورت شده و با انتخاب با کیفیت ترین تخم مرغ ها با دستگاه پکر اتومات به آرامی روی شانه ها قرار گرفته و در نهایت محصولی سالم و بدون ضایعات به دست مصرف کننده می رسد.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.