به گزارش فاخته، دکتر محمد سیاح، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، در این خصوص گفت: این آزمون با حضور دکتر سید علی علوی مقدم، کارشناس مسئول آموزش و ترویج اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی و جهت ارزشیابی سطح دانش و آگاهی متقاضیان در حوزه فرآورده های خام دامی و به منظور همکاری در طرح همیار سلامت، برگزار گردید.
وی، بیان داشت: کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی به ویژه گوشت مرغ و ماهی مورد استفاده در سطح آشپزخانه های رستوران ها و هتل ها طبق بخشنامه های صادره از سوی سازمان دامپزشکی، اساس اجرای طرح بکارگیری همیاران سلامت، می باشد.
سیاح، با اشاره به اینکه با اجرای این فعالیت، بهداشت و امنیت غذایی شهروندان پیگیری و رصد می گردد، افزود: در راستای ادامه اجرای این طرح، در گام اول تعداد 5 نفر از فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با دامپزشکی در مقاطع مختلف پس از کسب حد نصاب نمره لازم در آزمون کتبی و مصاحبه علمی تخصصی و همچنین تایید صلاحیت عمومی جذب و بکارگیری، خواهند شد.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
وی، خاطر نشان ساخت: شهرستان مشهد، دارای بیش از 900 رستوران و مرکز پذیرایی می باشد که هر ساله این مراکز به 30 میلیون زائر و مجاور بارگاه ملکوتی امام مهربانی ها حضرت ثامن الحجج (ع)، خدمت رسانی می نمایند که نظارت بر این مراکز با استفاده از ظرفیت همکاران بخش خصوصی به عنوان همیار سلامت، کمک شایانی جهت ارتقاء کیفیت نظارت ها می نماید و از آنجا که خط قرمز دامپزشکی، حفظ سلامت مردم جامعه می باشد، اهتمام و جدیت همکاران در این حوزه مورد انتظار می باشد.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.