به گزارش فاخته، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، هدف از این دیدار را بکارگیری فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با دامپزشکی در رستوران های دارای سردخانه نگهداری فرآورده های خام دامی در قالب طرح همیاران سلامت دامپزشکی، عنوان کرد و گفت: با توجه به دستورالعمل ها و آیین نامه های ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور و اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، تمامی مراکزی که دارای سردخانه نگهداری فرآورده های خام دامی زیر 50 تن می باشند، باید نسبت به جذب و بکارگیری ناظر بهداشتی دامپزشکی جهت رعایت استانداردهای بهداشتی در حوزه فرآورده های خام دامی، اقدام نمایند.
دکتر محمد سیاح، با اشاره به اینکه با اجرای این فعالیت، بهداشت و امنیت غذایی شهروندان پیگیری و رصد می گردد، افزود: در راستای اجرای این طرح، در گام اول، تعداد 5 نفر از فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با دامپزشکی در مقاطع مختلف پس از کسب حد نصاب نمره لازم در آزمون کتبی و مصاحبه علمی تخصصی و همچنین تایید صلاحیت عمومی، جذب و بکارگیری می شوند.
خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.
وی، خاطر نشان ساخت: شهرستان مشهد، دارای بیش از 900 رستوران و مرکز پذیرایی می باشد که هر ساله این مراکز به 30 میلیون زائر و مجاور بارگاه ملکوتی امام مهربانی ها، حضرت ثامن الحجج (ع)، خدمت رسانی می نمایند.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.