موافقت با تخصیص اعتبار به پروژه‌ی آزمایشگاه تخصصی دامپزشکی شرق کشور

در دیدار نماینده مردم خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی با وزیر جهادکشاورزی با تخصیص اعتبار به پروژه‌ی آزمایشگاه تخصصی دامپزشکی شرق کشور موافقت شد.
کد خبر  12646
titr

به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، هاشمی نماینده‌ی مردم شریف بیرجند، درمیان و خوسف در اقدامی جالب تمامی مدیران کل جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی را برای پیگیری مطالبات مردم با خود در دیدار با وزیر جهادکشاورزی همراه کرد.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید. 

دکتر بخشی مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی اظهار داشت: موافقت وزیر با تخصیص اعتبار لازم برای تکمیل پروژه‌ی راهبردی آزمایشگاه تخصصی دامپزشکی مرجع شرق کشور و راه اندازی پس از ۱۳ سال، تخصیص اعتبارات لازم برای نوسازی و بهسازی مرغداری ها و دامداری‌ها در جهت افزایش بهره وری و کاهش ضریب تبدیل، تخصیص اعتبار لازم برای احداث سردخانه ۲هزار تنی، کشتارگاه و انبار ذخیره سازی نهاده ها در مرکز استان بمنظور حذف انحصار و افزایش کیفیت خدمت رسانی به مردم؛ بخشی از خواسته های مدیران در این دیدار بود که انشالله به زودی محقق می گردد.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.