افتتاح اولین رستوران حیوانات در ایران / از پاستای سگ فردو تا کیک ‌میلیونی

کترینگ‌ها و رستوران‌های ویژه حیوانات خانگی با منوهایی از استیک و پاستا تا کیک‌های چندمیلیونی، موجی از بحث و واکنش را در شبکه‌های اجتماعی به راه انداخته‌اند که در این گزارش به آن پرداختیم.
کد خبر  14124
special

به گزارش فاخته به نقل از تبیان، تیزر ویدیویی با تصاویری از جایگاه جدا برای سگ و گربه و آشپزخانه‌ای مخصوص پخت غذای حیوانات خانگی، که با این جمله تبلیغاتی همراه بود: «اینجا اولین رستوران حیوانات داخل ایرانه، بله درست شنیدین؛ جایی که کوچولوت نه‌تنها غذاهای خوشمزه می‌خوره، بلکه براش رژیم غذایی تخصصی هم داریم… اگر به پتت اهمیت میدی، اینجا رو از دست نده.»

خبر اولین رستوران حیوانات حسابی سروصدا کرد طوریکه بعداز آن، برخی رسانه‌ها ادعا کردند این کترینگ پلمپ شده و تا گرفتن مجوز رسمی حق فعالیت در فضای مجازی و تبلیغات را ندارد! اما شگفتی ماجرا اینجاست که این رستوران بدون هیچ اشاره‌ای به جنجالها همان روز فعالیت می‌کرد و سفارش می‌گرفت!

انتشار این ویدئو کافی بود تا موجی از واکنش‌ها در فضای مجازی شکل بگیرد؛ از این پرسش که «چطور رسیدیم به روزی که حیوانات هم رستوران اختصاصی دارند؟» تا این گلایه که «این چیزها واقعاً جزو نیازهای امروزه؟» و «الان دغدغه‌مون اینه؟»

با سر زدن به صفحه‌های دیگری در اینستاگرام، با کترینگ‌های لاکچری ویژه حیوانات روبه‌رو شدیم. در برخی منوها، اگر از دیدن کلمه سگ و گربه چشم‌پوشی کنیم نام غذاها هیچ تفاوتی با منوی یک رستوران معمولی ندارد: صبحانه، پیش‌غذا، فست‌فود، دسر، خوراک کباب و… همه با بسته‌بندی‌های ویژه ارسال می‌شود؛ از پاستا و استیک گرفته تا پیتزاهای مخصوص و چلوکباب‌هایی که نام‌شان بیشتر شبیه یک شوخی تبلیغاتی است تا وعده‌ای برای حیوان؛ مثل «پاستای سگ فردو» یا «پیتزای هاپایی».

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

اما نقطه اوج ماجرا، «کیک تولد» است؛ با طراحی‌های ویژه، بسته‌بندی‌های عجیب و قیمت‌هایی که بعضاً تا یک‌میلیون و سیصد هزار تومان می‌رسد. از کیک مرغ و گوشت گرفته تا کیک سیرابی و استیک، برای جشن‌هایی که حیوان احتمالاً حتی دلیل برگزاری‌شان را نمی‌داند.

کیک‌های گوشت و سیرابی، پاستاهای «ویژه» و پیتزاهای اسم‌دار، شاید برای حیوان فرقی نکند؛ اما برای صاحبش، بخشی از همان نمایش تجملی است که این‌بار از پشت فرمان ماشین لوکس یا سفر خارجی، سر از بشقاب غذای یک سگ یا گربه درآورده است.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
آنچه شما گفته اید
  • رضاافشاریان
    می گوید:
    آدم نگاه می‌کنه و یادش می‌افته که همین لحظه، در همین دنیا، بچه‌هایی هستن که سهمشون از کیک تولد فقط نگاه از پشت شیشه قنادیه. توی غزه بچه‌ها نه کیک می‌بینن، نه پیتزا، نه حتی نون کافی. خیلی‌هاشون با شکم خالی و بدن بی‌رمق توی بیمارستان یا زیر آوار نفس‌های آخر رو می‌کشن. در یمن و سودان و افغانستان، مادرها به بچه‌شون آب قاطی آرد می‌دن تا فقط سیر به‌نظر بیان. حتی توی بعضی ها درایران، خانواده‌ها با همون یارانه یا کمک‌های مردمی روزگار می‌گذرونن و آرزو می‌کنن شب بچه‌ها با گریه‌ی گرسنگی نخوابن. این تضاد، قلب آدم رو فشار می‌ده. یک طرف کسی داره برای سگش پیتزای مخصوص سفارش می‌ده، طرف دیگه پدری داره برای تکه‌ای نان صف می‌ایسته. یک طرف کسی فکر می‌کنه کیک تولد حیوانش باید از گوشت بره باشه، طرف دیگه مادری فکر می‌کنه کاش امشب بشه با یک قابلمه عدسی، شکم همه رو سیر کرد.
  • کلینیسین دامپزشک
    می گوید:
    باعث تاسف. به خاطر همین ها شغل مه هم به عنوان یک شغل لوکس و تجملاتی دیده می شه
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.