حادثه ای دیگر در دامپزشکی؛

ضرب و شتم شدید کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان شاهین شهر و میمه توسط ماهی فروش دوره گرد

کریم اورش محمود صالحی، در جریان نظارت بهداشتی بر عرضه فراورده های خام دامی در سطح شهر توسط ماهی فروش دوره گرد مورد ضرب و شتم شدید قرار گرفت.
کد خبر  12299
special

به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ در پی گشت مشترک شبکه دامپزشکی شهرستان با همراهی عوامل شهرداری و نیروی انتظامی شهرستان جهت نظارت بهداشتی بر عرضه فراورده های خام دامی، در مواجهه با یک ماشین دوره گرد ماهی فروش که اقدام به فروش ماهی در شرایط غیربهداشتی می نمود، کریم اورش محمود صالحی کارشناس واحد نظارت بر بهداشت و مواد غذایی شبکه دامپزشکی ضمن هماهنگی با دادستان شهرستان از عرضه ماهی توسط فرد خاطی جلوگیری نموده که در این حین فرد مذکور ضمن توهین و تمرد با همراهی پسرش به کارشناس شبکه حمله نموده و وی را از ناحیه سر به شدت مجروح می نماید که موجب شکستگی سر وی می گردد و گوشی و تبلت وی نیز در اثر این حمله شکسته شده و خسارت زیادی می بیند.

در ادامه کارشناس شبکه دامپزشکی شاهین شهر و میمه بیهوش شده که با تماس با اورژانس و حضور در محل، شکستگی وی به صورت سرپایی پانسمان شده و به مرکز درمانی انتقال می یابد.

فرد مذکور و پسرش نیز توسط عوامل نیروی انتظامی بازداشت شده و به کلانتری جهت سیر مراحل قانونی منتقل شدند.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید. 

کریم اورش محمود صالحی کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان شاهین شهر و میمه با توجه به افزایش این حوادث در سطح کشور در حوزه دامپزشکی، خواستار حمایت بیشتر مسئولین در جهت پیشگیری از بروز چنین اتفاقاتی در آینده شد.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.