مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل در گفتگو با فاخته:

ادامه روند پذیرش بیش از نیاز دانشجو تهدید امنیت شغلی همکاران ما را در آینده ای نزدیک دو چندان خواهد کرد/ اجرای ماده 19 و قطع ارتباط مالی بین کارفرما و مسئولین فنی بهداشتی می تواند باعث اقتدار دامپزشکی می شود

با توجه به انتصاب اخیر مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل و فعالیت های جالب توجه استان پس از این انتصاب، گفتگویی انجام دادیم با دکتر مهدی فیضی که مشروح آن را پیش روی شما قرار داده ایم.
کد خبر  9638
خبر مهم

فاخته- لطفاً خودتان را معرفی کنید.

دکتر فیضی- مهدی فیضی هستم متولد سال 1355 شهر تهران،  دارای مدرک دکترای حرفه ای دامپزشکی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سال 1381،  و سوابق اجرایی من، ریاست نظام دامپزشکی استان اردبیل، عضو و نائب رئیس شورای نظام دامپزشکی استان، مشاور برنامه ریزی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، رئیس هئیت رسیدگی به تخلفات صنفی نظام دامپزشکی استان، سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان مشکین شهر، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشکین شهر بوده و از تاریخ 24/3/1402 به عنوان سرپرست اداره کل دامپزشکی استان اردبیل معرفی و منصوب شده ام.

فاخته- در خصوص تعادل با بخش خصوصی دامپزشکی چه دیدگاهی داشته و چه اقداماتی تاکنون انجام داده اید؟

در ابتدای عرائضم هفته دولت را بر همه دولتمردان خدوم و خدمتگزار جمهوری اسلامی ایران تبریک و تهنیت عرض می نمایم. به اعتقاد بنده بخش خصوصی توانمند زیر ساخت لازم جهت برقراری بخش دولتی توانمند و خدمتگزار می باشد. لذا بخش خصوصی را بازوی اجرائی بخش دولتی دانسته و تعامل با آن را لازمه پیشرفت، تعالی و ارتقاء دامپزشکی می دانم. با عنایت به عضویت چندین دوره ای در شورای نظام دامپزشکی استان و همچنین داشتن مسئولیت ریاست نظام دامپزشکی در سالهای متمادی شناخت دقیق از دغدغه ها و مشکلات بخش خصوصی داشته و قطعاً در جهت حل و فصل آن اقدام خواهم کرد.

در جهت تعامل و همکاری تنگاتنگ با بخش خصوصی در زمان مسئولیت در نظام دامپزشکی، اجرای ماده 5 قانون نظام جامع دامپروری و صدور پروانه های اماکن دامی توسط نظام و همکاران بخش خصوصی و همچنین اجرای ماده 2 قانون افزایش بهره وری و نیز در مدت زمان کوتاهی که از مسئولیت اینجانب در اداره کل می گذرد در راستای واگذاری طرح های مختلف واکسیناسیون و جذب اعتبار آنها و حمایت و دفاع از حقوق شاغلان بخش خصوصی و حمایت از تولید را در سرلوحه کارهایم قرار داده ام و با همکاری خوبی که در حال حاضر بین بخش خصوصی و دولتی حاکم است به طور قطع این هم افزایی ها تداوم خواهد داشت و نتایج پرباری را در حوزه تأمین امنیت غذایی و حفظ و حراست از جمعیت عظیم دامی استان شاهد خواهیم بود.

فاخته- از همکاران خود در بخش دولتی در سطح اداره کل و شهرستانها چه انتقاداتی دارید؟

دکتر فیضی- با عنایت به اهمیت و حساسیت کار دامپزشکی، همکاران بخش دولتی وظیفه و رسالت حرکت در جهت افزایش سرمایه اجتماعی نظام با افزایش اعتماد عمومی خدمات گیرندگان و افزایش رضایت مندی عموم با افزایش سطح بهداشت عمومی جامعه و برقراری امنیت غذایی پایدار و مبارزه و پیشگیری از بیماریهای مختلف دام، طیور و آبزیان را دنبال می نمایند و انتظار بر این است با افزایش تعامل و هم افزایی بین بخشی در تحقق رسالت و اهداف سازمانی کوشا باشند.

فاخته- اجرای ماده 19 را در استان چگونه ارزیابی می کنید؟

دکتر فیضی- استان اردبیل جزء اولین استانهای سطح کشور است که با پیگیری مداوم انجمن صنفی مسئولین فنی و بهداشتی، نظام دامپزشکی و اداره کل نسبت به اجرای ماده 19 اقدام نموده است هر چند در ادامه مسیر با مشکلات متعدد و موانعی روبرو شده است. اما با اراده حاکم بر اداره کل و همچنین تلاش و پیگیری مستمر انجمن های صنفی و نظام دامپزشکی این موانع مرتفع می شود. بنده ایمان و اعتقاد راسخ دارم که اجرای ماده 19 و قطع ارتباط مالی بین کارفرما و مسئولین فنی بهداشتی می تواند باعث اقتدار دامپزشکی، ارتقاء بهداشت و تضمیین کننده سلامت عمومی جامعه باشد.

فاخته- برای اجرای ماده 19 آیین نامه نظارت بهداشتی چه مشکلاتی را در استان پیشرو  دارید؟

دکتر فیضی- اختلاف شرایط کار، میزان تولید و وجود کارگاهها و کارخانجات با ظرفیت های مختلف و توجیه اقتصادی بنگاههای طرف قرارداد از مشکلات و موانع اجرای ماده 19 در مناطق مختلف کشور می باشد لذا تدوین و برنامه ریزی اجرای ماده 19 با در نظر گرفتن آن شرایط و اجازه تصمیم گیریهای منطقه ای می تواند راه حل و راهگشای این موضوع باشد.

همچنین اراده ساز و کار ساده و تضمین شده در پرداخت ها هم یکی از دغدغه های اصلی در مناطق مختلف می باشد علی ایحال حرکت در جهت رفع مشکلات و موانع و نیز اجرای صحیح ماده 19 می تواند برگ زرینی در مجموعه دامپزشکی کشور بوده به افزایش ضریب امنیت غذایی و اقتدار دامپزشکی منجر شود.

فاخته- بنظر شما مدیریت در استان اردبیل چه مزایا و سختی هایی را به همراه دارد؟

دکتر فیضی- استان اردبیل با دارا بودن 478 واحد مزرعه مرغ گوشتی، 47 واحد مرغ مادر گوشتی 28 واحد مزرعه مرغ تخمگذار و یک واحد مرغ اجداد یک دوره ای، 7 واحد مزرعه پرورش بوقلمون و 2 واحد مزرعه پرورش نیمچه بومی 408 واحد دامداری صنعتی 148 واحد دامداری سنتی، 459 هزار کلنی زنبور عسل 4 باب کشتارگاه صنعتی طیور 4 باب کشتارگاه صنعتی دام و تعداد متعدد کارگاههای پرورش آبزیان و استخرهای پرورش ماهی و نیز کارخانجات و صنایع فراوری و بسته بندی فراورده های خام دامی و وجود دو مجموعه عظیم کشت و صنعت و دامپروری پارس و مغان در شمال استان و نیز فعالیت 101 باب کلینیک، درمانگاه و مراکز مایه کوبی دامپزشکی، 98 باب داروخانه دامپزشکی و 13 باب شرکت های پخش استانی دارو، واکسن و مواد بیولوژیک دامی به عنوان قطب مهم دامپروری و یکی از استانهای مطرح در زمینه تولید و صادرات دام و محصولات دامی و یکی از استانهای مهم مولد دام در کشور محسوب می شود. لذا خدمت در این استان و کمک به تولید پایدار افتخار بزرگی برای خدمتگزاران این استان می باشد.

سنتی بودن اکثر دامدارایها، غیر فعال بودن مراکز خدمات دامپزشکی و خانه های بهداشت دام در بخش ها و دهستانها به دلیل کمبود امکانات و نیروی انسانی و هم مرز بودن استان با کشور جمهوری آذربایجان و وجود نزدیک به 300 کیلومتر نوار مرزی مشترک و احتمال نفوذ عوامل بیماریزای مختلف دامی و همچنین حل و فصل مشکلات باقیمانده در خصوص برخی مراکز تولیدی و کارگاهها و کارخانجات مرتبط جزء چالش ها و سختی های کار دامپزشکی در استان می باشد که در این راستا به حول و قوه الهی و با پشتیبانی مسئولین دلسوز تصمیم ساز و تصمیم گیری استانی و با تعامل و همکاری دستگاههای مرتبط؛  دامپزشکی استان می تواند مسیر حفظ بهداشت عمومی و افزایش سلامت و امنیت غذایی را هموار نموده و به رسالت و اهداف سازمانی خود دست یابد.

فاخته- برای افزایش ظرفیت های اشتغال در دامپزشکی استان چه پیشنهاد هایی داشته و چه کمبودهایی در این زمینه دارید؟

دکتر فیضی- تلاش در جهت افزایش اعتبارات لازم به منظور واگذاری طرح های مختلف مبارزه با بیماریهای دامی به بخش خصوصی، تلاش در جهت اجرای دقیق ماده 19 و رفع موانع بکارگیری مسئولین فنی، بهداشتی و تسریع در صدور پروانه های فعالیت برای حوزه های مختلف دامپزشکی و همکاری و هم افزایی با انجمن های صنفی دامپزشکی استان در جهت رفع موانع اشتغال همکاران از الویت های کاری این اداره کل در حوزه اشتغال می باشد.

فاخته- نظر شما در خصوص گسترش بی رویه دانشکده های دامپزشکی چیست؟

دکتر فیضی- با گسترش بی رویه دانشکده های دامپزشکی و افزایش افسار گسیخته ورودیهای این رشته و افت کیفیت آموزش دامپزشکی به دلیل عدم تناسب امکانات آموزشی با توجه به ورودیهای بی رویه کاملاً مخالف هستم. قطعاً ادامه روند پذیرش بیش از نیاز دانشجو تهدید امنیت شغلی همکاران ما را در آینده ای نزدیک دو چندان خواهد کرد.

لازم است در بحث ورودیهای دانشجویان دامپزشکی یک اصلاح ساختاری بین بخشی مهندسی شده انجام شود و دست اندرکاران کار یک ظرفیت معقول و منطقی متناسب با بازار کار و اشتغال برای ورودیهای دامپزشکی در نظر بگیرند که متناسب با ظرفیت کشور باشد.

فاخته- اگر حرف ناگفته ای دارید بفرمایید؟

دکتر فیضی- ضمن تشکر از پایگاه خبری وزین فاخته نیوز به عنوان پایگاه اطلاع رسانی و پر مخاطب تخصصی دامپزشکی، فرصت را مغتنم شمرده و مجدداً هفته دولت را حضور دولتمردان شریف جمهوری اسلامی و امت شهید پرور و همچنین حضور دست اندرکاران و عوامل تلاشگر این پایگاه خبری تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

در نظام مقدس جمهوری اسلامی، دولت و ملت همواره در خط ولایت فقیه همواره و در همه حال پشتیبان هم بوده و هم دل و هم زبان هستند و در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری سال رشد تولید و مهار تورم نامگذاری شده است بدون تردید با مشارکت دلسوزانه، همکاری و هم افزایی همه جانبه بخشهای دولتی، تشکل ها، تولید کنندگان و فعالان بخش دولتی و خصوصی انشاا... شاهد افزایش تولید سالم و بهداشتی محصولات دامی و به تبع آن ارتقاء بهداشت و سلامت عمومی جامعه و تأمین امنیت غذایی پایدار در میهن عزیزمان ایران اسلامی خواهیم بود.

 با سپاس از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اردبیل

خبرهای مرتبط
برچسب ها
آنچه شما گفته اید
  • محسن خسروشاهی
    می گوید:
    عرض ادب واحترام خدمت دکتر مهدی فیضی. ارزوی موفقیت و سربلندی برای شما خواهانیم.
  • دامپزشک
    می گوید:
    کارهای دکتر فیضی را دنبال می کنم. اقدامات جالبی انجام دادند و روابط زیادی ایجاد کردند. خدا حفظشان کند
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.