کشف ۲ تن و ۵۰۰ کیلوگرم فرآورده های گوشتی غیر بهداشتی و پلمب واحد تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس در شهرستان ساوجبلاغ

معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی البرز از کشف ۲ تن و ۵۰۰ کیلوگرم فرآورده های گوشتی غیر بهداشتی و پلمب واحد تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس در شهرستان ساوجبلاغ در این استان خبر داد.
کد خبر  9688
خبر روز

به گزارش فاخته به نقل از ایرنا، سرهنگ " پیمان لطیفی " گفت: در پی دریافت اخبار مردمی مبنی بر فعالیت غیر مجاز یک کارگاه تولید فرآورده های گوشتی غیر بهداشتی و غیر مجاز در بخش " چندار"، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع، ماموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و حصول اطمینان از صحت موضوع و هماهنگی با مقام قضائی به همراه عوامل ادارات صمت و دامپزشکی به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی اضافه کرد: در بازرسی از این کارگاه، مقدار ۲ تن و ۵۰۰ کیلوگرم خمیر مایع تولید سوسیس و کالباس غیر بهداشتی را کشف و پس از هماهنگی قضائی، کارگاه غیر مجاز پلمب شد.

جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
لطیفی با اشاره به دستگیری یک نفر در این خصوص و معرفی به مراجع قضائی، اظهار داشت: کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را پنج میلیارد ریال اعلام کردند.
وی از شهروندان در خواست کرد در صورت مشاهده یا اطلاع از این موارد، سریعاً موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.