به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، سعید خباز مسئول دفتر مدیرکل و مدیر روابط عمومی دامپزشکی سمنان از انتشار و چاپ مقاله علمی-پژوهشی با عنوان مقایسه اثرات پرتودهی و فراصوت بر روی بقایای انروفلوکساسین، اکسی تتراسایکین و سولفادیازین در گوشت مرغ ( Comparing the effects of irradiation and ultrasound on enrofloxacin, oxytetracycline, and sulfadiazine residues in chicken meat ) توسط دکتر محمد تقی حیدریان معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی استان سمنان در نشریه معتبر Radiation Physics and Chemistry با درجه q1 خبر داد.
دکتر حیدریان، نویسنده این مقاله عنوان نمود: چاپ این مقاله با هدف اثرات فرآیندهای نوین پرتودهی و فراصوت بر کاهش بقایای آنتی بیوتیکی در گوشت مرغ صورت گرفت و نتایج نشان داد که این فرآیندها می توانند میزان بقایا را تا حد زیادی کاهش دهند و گوشت مرغ قابل مصرف گردد.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
قابل ذکر است این تحقیق در جهت مقایسه اثرات تیمارهای پرتودهی و اولتراسوند بر میزان باقیمانده سه آنتی بیوتیک به طور گسترده در گوشت مرغ، علاوه بر رنگ سنجی و بررسی کاهش وزن انجام شده است.
این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.