کشف و ضبط گوشت مشکوک به تک‌سمی در شهرستان کرج

عصار، سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان کرج، از کشف و ضبط یک محموله ۳۲۰ کیلوگرمی گوشت قرمز مشکوک به تک‌سمی در این شهرستان خبر داد.
کد خبر  16443
daily

به گزارش فاخته، وی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی گشت‌زنی‌های هدفمند و نظارت‌های دقیق اکیپ آنکال کارشناسان بهداشتی این اداره، یک محموله ۳۲۰ کیلوگرمی گوشت قرمز قطعه‌بندی‌شده که مشکوک به گوشت تک‌سمیان (اسب/الاغ) بود، شناسایی شد.

وی افزود: این عملیات با همکاری  مأموران نیروی انتظامی به انجام رسید و محموله مذکور از یک دستگاه خودروی حمل غیرمجاز کشف و توقیف گردید.

عصار تصریح کرد : با هدف تعیین هویت قطعی و گونه گوشت مکشوفه، نمونه‌برداری‌های آزمایشگاهی انجام شده و محموله تا زمان صدور دستور قضایی و تعیین تکلیف نهایی، جهت حفظ زنجیره برودت به سردخانه زیر صفر  این اداره منتقل شد.

رصد رویدادهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور با درگاه های ارتباطی فاخته در «تلگرام»، «ایتا»، «بله» و «سروش»

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان کرج در پایان با تأکید بر اینکه «سلامت و امنیت غذایی شهروندان خط قرمز این اداره است»، خاطرنشان کرد: بازرسان دامپزشکی با هرگونه عرضه غیربهداشتی و تهدیدکننده سلامت عمومی، بدون هیچ‌گونه اغماضی برخورد می گردد.

خبرهای مرتبط
برچسب ها
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.